NEMAČKA POLICIJA JE ZAUSTAVILA AUTO SA TRI HRVATA I 1 NEMCEM: Imali su šta i da vide unutra!
Policija, Foto: Kurir.rs/Subotica.com

šokirali policajce

NEMAČKA POLICIJA JE ZAUSTAVILA AUTO SA TRI HRVATA I 1 NEMCEM: Imali su šta i da vide unutra!

Suvozač je uhvaćen i dobio je kaznu od 1200 eura u saveznoj policijskoj postaji

Objavljeno:

Patrola savezne policije na BAB-u 7 u blizini Schleswiga primetila je u ponedeljak oko 17.30 sati Opel Vectru nemačkih registarskih oznaka u kojoj su bile četiri osobe. U vozilu se nalazilo troje Hrvata i jedan Nemac u dobi od 20 do 26 godina.

Oni su bili podvrgnuti inspekciji na parkiralištu autoceste Arenholz. Ispostavilo se da Opel Vectra nije registrirana ni osigurana od novembra 2020. godine, te da trenutačne registarske oznake na vozilu zapravo nisu registrovane.

Vozač (22) nije imao vozačku te je bio pozitivan na test o drogama.

Za njegovim suvozačem bila je raspisana poternica zbog prijevare i uvrede, a u automobilu policija je pronašla i alat za provale. Vozaču su uzeli uzorak krivi te su osigurane registarske pločice i alat, a skupini je zabranjeno da nastavi s vožnjom. Vozač će se na sudu morati suočiti s optužbama za zlouporabu registarskih oznaka, krivotvorenje dokumenata, kršenje zakona o obveznom osiguranju, vožnju bez dozvole i zlouporabu droge.

Suvozač je uhvaćen i dobio je kaznu od 1200 eura. Članovi porodice za to su se pobrinuli u policijskoj postaji u Donjoj Saskoj, oslobodivši ga četveromesečne zatvorske kazne, piše Fenix-magazine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.