AFERA RAŠAGEJT: Američke demokrate na novom udaru!
Džim Džordan, Foto: Printscreen/Youtube

novi potres

AFERA RAŠAGEJT: Američke demokrate na novom udaru!

„Zašto demokrate nisu želele da republikanci posmatraju brojanje?“

Objavljeno:

Republikanski kongresmen iz Ohaja Džim Džordan postavio je pitanje zašto se demokrate protive bilo kojoj istrazi integriteta predsedničkih izbora, uprkos njihovim prethodnim naporima na predsedničkim izborima 2016. godine.

On je podsetio gledaoce Foks Njuza da su demokrate godinama posvećivale „rusku podvalu“, ali ne žele da dozvole četiri nedelje za istragu ovogodišnjih predsedničkih izbora.

„Moramo istražiti“, rekao je. „Gledajte, demokrate su provele četiri godine istražujući rusku podvalu, ali ne žele da uzimaju četiri nedelje da istražuju integritet ovih izbora kada imate sve ove izjave, imate sve te zabrinutosti? Imali ste ovu situaciju u Mičigenu gde je 6.000 glasova otišlo za Bajdena, ali je zapravo trebalo da ide za predsednika Trampa. Dakle, moramo istražiti. Volim vaše otvaranje, sudijo, jer ste postavili toliko pitanja „zašto“. Kad god sprovedete istragu - uključen sam u mnoge istrage u Kongresu. Uvek postavljate pitanje zašto, jer to dolazi do motiva “.

„Zašto demokrate nisu želele da republikanci posmatraju brojanje?“ nastavio je Džordan. „Zašto se činilo kao da su u izbornoj noći pobedile sve važne sving države koje su neprestano računale. Ali kako su se države, koje su uzele višesatnu pauzu u brojanju, izgubile? Zašto se to dogodilo? Zašto demokrate ne žele da znaju? I iskreno, u državi Pensilvanija, u kojoj sam proveo pet dana nakon izbora - zašto je nekim okruzima bilo dozvoljeno da provere svoje glasačke listiće - neka glasači u tim okruzima provere svoje glasačke listiće, ali drugi okruga nisu mogli? Zašto su neki okruzi dopustile ranije glasanje, a drugi nisu? I zašto su neki okruzi postavili privremena mesta za satelitsko glasanje, a drugi nisunisu? Možete zamisliti koje su županije to radile, a koje nisu - sva ona važna pitanja „zašto“. Zašto demokrate ne žele da znaju? Ponovo su proveli četiri godine istražujući ovu lažnu rusku stvar. Ali ne mogu potrošiti četiri nedelje da postignu integritet američkog izbornog sistema i shvate šta se tačno dogodilo? Zbog toga Amerikanci žele da se ovo nastavi i žele da saznaju istinu. "

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs / Breitbart)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.