PRE 20 GODINA SU IMALI S*KS U KOMORI ZA MAGNETNU REZONANCU: I danas se snimak ŠERUJU po društvenim mrežama (FOTO)
Glavno otkriće tog istraživanja je da penis poprima oblik bumeranga kada je u vagini, a do tada se smatralo da je ravan ili u obliku slova S, Foto: Profimedia

STUDIJA STARA PREKO DVADESET GODINA

PRE 20 GODINA SU IMALI S*KS U KOMORI ZA MAGNETNU REZONANCU: I danas se snimak ŠERUJU po društvenim mrežama (FOTO)

Fotografije su bile deo studije koja je proučavala parove koji imaju seks u različitim pozama

Objavljeno:

Britanski časopis, odnosno BMJ, objavio je prve MRI fotografije ljudi koji imaju seks, a takođe kažu da su ove fotografije popularne i 20 godina nakon objavljivanja.

Fotografije su bile deo studije koja je proučavala parove koji imaju seks u različitim pozama, a koja je objavljena 1999. godine. Glavno otkriće tog istraživanja je da penis poprima oblik bumeranga kada je u vagini, a do tada se smatralo da je ravan ili u obliku slova S.

Takođe je pokazalo da se materica nije povećavala tokom seksa, što je bilo suprotno tadašnjem mišljenju. Ali niko u BMJ nije smatrao da je istraživanje klinički ili naučno korisno, ali je nakon objavljivanja postalo jedan od najčitanijih članaka BMJ svih vremena, a čak je citirano u 130 drugih istraživanja i radova. Samo u oktobru ove godine, preuzet je 50 puta, čak i 20 godina nakon objavljivanja.

Autori studije veruju da je preuzeto toliko puta samo da bi prikazao seks i to besplatno, iako su fotografije crno-bele. Ali istraživanje živi, a fotografije se prenose sa generacije na generaciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.