KOLINDA POKAZALA NOVU FIGURU, SVI SU U ŠOKU: Pa ona NIKADA NIJE IZGLEDALA BOLJE! (FOTO)
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Beta

OPORAVLJA SE

KOLINDA POKAZALA NOVU FIGURU, SVI SU U ŠOKU: Pa ona NIKADA NIJE IZGLEDALA BOLJE! (FOTO)

Bivša predsednica Kolinda Grabar-Kitarović operisana je zbog stenoze kičmenog kanala vratne kičme u KBC-u Zagreb u septembru, a svoje pratioce na društvenim mrežama obavetila je odmah nakon postupka

Objavljeno:

Glumica Ornela Vištica nedavno je imala premijeru predstave „Predsednici“ u kojoj glumi bivšu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Na premijeru je stigla i sama Kolinda, koja je, izgleda, nastavila da se druže. Ornela je na Fejsbuku objavila fotografiju sa ručka u zagrebačkom restoranu, a na njoj, pored Vištice, Grabar-Kitarović i Ornela imaju i dve prijateljice.

- Ručak u lepom i prijatnom ženskom društvu, napisala je Vištica pored fotografije. U nedavnom razgovoru, Ornela nam je priznala da se pomalo plašila uloge bivšeg hrvatskog predsednika.

- Verovatno zbog odgovornosti koju uloga nosi. Ali to je taj slatki osećaj, pozitivna savest i svest o adrenalinu koji su meni potrebni kao glumici, rekla je glumica, koja se posebno zahvalila Kolindi Grabar-Kitarović što je došla na premijeru, posebno zato što je stigla posle operacije.

foto: Instagram

Podsećanja radi, bivša predsednica Kolinda Grabar-Kitarović operisana je zbog stenoze kičmenog kanala vratne kičme u KBC-u Zagreb u septembru, a svoje pratioce na društvenim mrežama obavetila je odmah nakon postupka. Dva meseca nakon operacije, osvrnula se na svoje zdravlje i otkrila kakav je njen život otkako više ne služi kao predsednica.

- Život je drugačiji, naravno, opušteniji, lakši, imam više vremena za sebe, za ono što zaista volim da radim, saradnju sa raznim naučnim institutima, univerzitetima, bavim se porodicom. Oporavljam se od operacije, imam još mesec dana ozbiljnih ograničenja, a onda će mi trebati još godinu i više dana da se živac potpuno oporavi “, rekla je Grabar Kitarović televiziji N1.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.