OVAKO IZGLEDAJU! TRAMP I MELANIJA 1. PUT DANAS IZLAZE IZ BELE KUĆE: Niko ih nije video 8 dana, OVDE IDU ZAJEDNO
Melanija i Tramp, Foto: Printscreen

8 dana od izbora

OVAKO IZGLEDAJU! TRAMP I MELANIJA 1. PUT DANAS IZLAZE IZ BELE KUĆE: Niko ih nije video 8 dana, OVDE IDU ZAJEDNO

Još uvek aktuelni predsednik SAD-a Donald Tramp bi se danas trebao prvi put nakon izbora pojaviti u javnosti na jednom službenom događaju..

Objavljeno: 12:27h

Prema pisanjima Bele kuće, očekuje se da će Trump otputovati u Arlington na obeležavanje Dana veterana, a s njim će biti i supruga Melanija. Ova ceremonija će biti posvećena svima onima koji su služili američkoj vojsci, a Trump će se u Arlingtonu pridružiti i brojni gosti, uključujući i najveće donatore njegove kampanje. Neki od tih ljudi dali su ogroman novac za Trumpove pravne bitke u ključnim državama na izborima. Trump je 2018. godine preskočio ceremoniju iz nepoznatih razloga, da bi kasnije medijima rekao da je bio "ekstremno zaposlen pozivima za državu", piše Reuters. Prošlo je osam dana od izbora, ali Trump i dalje odbija prihvatiti poraz te još nikada nije kontaktirao s novoizabranim predsednikom SAD-a Joeom Bidenom.

Trumpov advokatski tim sudskim žalbama i zahevima za novo prebrojavanje glasova želi zaustaviti ili barem prolongirati službeno proglašenje pobednika u šest država. U isto vreme, Biden je već počeo s radom i on i njegov tim se pripremaju za tranziciju vlasti te i dalje prima čestitke brojnih svjetskih čelnika, a Trumpovo ponašanje je nazvao sramotnim.

Donald Trump bi za 70 dana trebao napustiti Belu kuću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Klix ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.