MELANIJA NE DA NA MUŽA: Trampovi neće da predaju funkcije Bajdenovim, NE PRIZNAJU PORAZ!
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

BELA KUĆA

MELANIJA NE DA NA MUŽA: Trampovi neće da predaju funkcije Bajdenovim, NE PRIZNAJU PORAZ!

Tradicija u ovakvim situacijama primopredaje funkcija nalaže i susret predsednika i prve dame s njihovim naslednicima u Beloj kući, ali se trenutno ne čini kako su Donald i Melanija raspoloženi za čajanku.

Objavljeno:

Demokratski kandidat Džo Bajden (77) postao je 46. američki predsednik porazivši Donalda Trampa (74). No, kako se i očekivalo, s obzirom na to da je poslednjih dana prebrojavanja glasova vršio veliki pritisak i na sva zvona tvrdio kako je pokraden, Tramp ne priznaje poraz.

Iako se puno pisalo i nagađalo o tome kako će ga s predsedničkom funkcijom napustiti i supruga Melanija Tramp (50), koja je navodno samo čekala pravi trenutak, ona zasad prati poteze svog supruga pa tako ni ona nije kontaktirala buduću prvu damu Džil Bajden (69), prenosi ''Daily Mail''.

Džil je već najavila kako će, uz obaveze koje proizlaze iz njenog novog statusa prve dame, pokušati da zadrži i svoj posao profesorke, što bi bila prava retkost prilikom ulaska u Belu kuću.

Tradicija u ovakvim situacijama primopredaje funkcija nalaže i susret predsednika i prve dame s njihovim naslednicima u Beloj kući, no trenutno se ne čini kako su Donald i Melanija raspoloženi za takvu čajanku s Bajdenima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.