TRAMPOV BLIZAK ČOVEK POZITIVAN NA KORONU, BILI SU U KONTAKTU: Još jedan oboleli iz redova najbližih!
Ben Karson, Foto: Printscreen/Youtube

ZARAŽEN KORONA VIRUSOM

TRAMPOV BLIZAK ČOVEK POZITIVAN NA KORONU, BILI SU U KONTAKTU: Još jedan oboleli iz redova najbližih!

Ova vest stiže nekoliko dana pošto je obelodanjeno da je šef kabineta u Beloj kući, Mark Medouz, takođe pozitivan na koronu

Objavljeno:

Ministar stanovanja Sjedinjenih Američkih Država i blizak saradnik predsednika Donalda Trampa, Ben Karson, pozitivan je na korona virus, javljaju svetski mediji.

Kako navodi Dejli mejl, on je danas testiran i time je postao još jedan od funkcionera koji je prisustovao na izbornoj žurci u Beloj kući povodom predsedničkih izbora u Americi, a zaražen je koronavirusom.

Ova vest stiže nekoliko dana pošto je obelodanjeno da je šef kabineta u Beloj kući, Mark Medouz, takođe pozitivan na koronu. Mediji ističu da je još petoro radnika u Beloj kući i Trampovom izbornom štabu takođe zaraženo korona virusom.

Tramp i njegova supruga Melanija Tramp, početkom oktobra bili su zaraženi ovim virusom. Predsednik SAD je u jednom trenutku bio prebačen u bolnicu Volter Rid u Vašingtonu, ali je posle nekoliko dana otpušten iz te medicinske ustanove, iako su kružile spekulacije da se nije osećao dobro.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.