SIMPSONOVI NE MOGU DA PREDVIDE BUDUĆNOST: A mnogi se pecaju na to...
Simpsonovi su počeli s emitovanje 1989. godine, Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE

SIMPSONOVI NE MOGU DA PREDVIDE BUDUĆNOST: A mnogi se pecaju na to...

Objavljeno: 14:37h

Jedna od najpoznatijih animiranih porodica "Simpsonovi" zabavlja gledaoce širom sveta više od 30 godina.

U starim epizodama "Simpsonovih" mogle su se videti scene nemira u SAD, skulpture predsednika bez glave, opustošene radnje, ali i izborna krađa 2020. godine!

Talenat da se predvidi budućnost, stvorio je plodno tlo za teoretičare zavere, posebno nakon emitovanja epizode u kojoj Simpsonovi dolaze u Njujork u kojoj ima dosta simbolike oko terorističkog napada 11. septembra 2001. godine.

„Kupili su vodič o Njujorku na kome piše devet dolara uz sliku kula Bliznakinja, pa je delovalo da je u pitanju 9/11, ali je zapravo slučajnost", kaže Al Džin, jedan od scenarista.

Serija "Simponovi" ima 34 sezone i 750 epizoda i nije čudno da neki događaji iz tako velikog broja epizoda pre ili kasnije imaju sličnosti sa stvarnim dešavanjima.

Ipak, to ne znači da su kreatori/ke serije “predviđali/e” budućnost.

To je jednostavno nemoguće.

Prošle nedelje je na "Foksu" emitovana epizoda (stara osam godina) u kojoj Homer upozorava građane šta će se dogoditi ako ne glasaju. Ukratko, SAD će na napasti vanzemaljci i pojaviće se "četiri jahača apolakipse": Smrt, Rat, Glad i Bolest. U epizodi je pokazana mapa SAD sa izbornim rezultatima podeljena između crvenih i plavih zemalja - ista kao što je i sada situacija!

U toj epizodi se mister Brns (vlasnik nuklearne elektrane) kandidovao za predsednika i osvojio je iste države kao Bajden! Još je zanimljiviji snimak u kojem Brns krade glasove!

Najveći šok izazvao je snimak u kojem se vidi da su "Simpsonovi" snimili epizodu u kojoj januara 2021. godine umire Donald Tramp! Cela epizoda je, navodno o njegovoj sahrani!

Ipak, ispostavilo se da to nije istina i da je reč samo o snimcima koji su se pojavili na Tviteru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.