SKANDALOZNOM BRAKU JE IZGLEDA DOŠAO KRAJ! Princ Čarls MORA DA SE RAZVEDE UKOLIKO HOĆE DA NASLEDI KRUNU!
Princ Čarls i Kamila, Foto: Printscreen

PRINC ČARLS

SKANDALOZNOM BRAKU JE IZGLEDA DOŠAO KRAJ! Princ Čarls MORA DA SE RAZVEDE UKOLIKO HOĆE DA NASLEDI KRUNU!

Kamili se najviše zamera to što je u porodicu ušla u najgorem mogućem trenutku po tada mlade prinčeve Viliama i Harija.

Objavljeno: 19:56h

Prinčevo krunisanje moglo bi značiti i kraj njegovog braka sa Kamilom.

Veza, a potom i brak britanskog prica Čarlsa i dve godine starije supruge Kamile, od samog je početka praćena raznim skandalima, a iako je od Čarlsove prevare, koja je ujedno označila i kraj njegovog braka sa tragično preminulom princezom Dajanom, prošlo već 25 godina, mnogi obožavaoci princeze iz naroda još uvek nisu oprostili istu, kako njemu, tako ni nekadašnjoj ljubavnici Kamili.

Upravo zbog toga, autor Robert Lacej u knjizi "Battle of Brothers" navodi kako bi Čarlsovo krunisanje, koje se predviđa za iduću godinu, moglo ujedno značiti i kraj njegovog braka sa Kamilom.

Naime, kako je pojašnjeno u spomenutoj knjizi, veliki broj Britanaca nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da bi u skorijoj budućnosti za kraljicu trebali imati upravo 73-godišnju vojvotkinju.

Iako ju mnogi i dalje krive za kraj braka nekadašnjeg kraljevskog para, prema Robertu Laceju, Kamili se najviše zamera to što je u porodicu ušla u najgorem mogućem trenutku po tada mlade prinčeve Viliama i Harija - kada im je iznenada tragično preminula majka. Zbog toga, u javnosti je doživljavaju kao onu koja je dodatno narušila njihovo mentalno zdravlje, a samim tim, ne žele ju ni videti kao onu koja će biti na čelu države.

Zbog svega navedenog, autor knjige koja je razdrmala dvor, ali i javnost, ne isključuje mogućnost da bi Čarls pre krunisanja mogao da prekine brak sa Kamilom, koji su službeno potvrdili 2005. godine, kako bi udovoljio javnosti i preuzeo krunu kao kralj koji uživa simpatije iste.

Iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, možemo spomenuti i kako se već u nekoliko navrata pisalo o razvodu ovog kraljevskog para, a "šuškanja" o istom sve su učestalija otkako se približava dan krunisanja koji je prema poslednjim pisanjima predviđen za šest meseci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.