DRUŠTVENE MREŽE CENZURIŠU TRAMPA: Naveli su i RAZLOG
Donald Tramp, Foto: Reuter/Christopher Aluka Berry/Alexander Drago/Nicole Neri/Mike Segar/Chris Bergin/AP/Carolyn Caster/Wong Mayee

DRUŠTVENE MREŽE

DRUŠTVENE MREŽE CENZURIŠU TRAMPA: Naveli su i RAZLOG

Tramp je optužio demokrate da pokušavaju da pokradu izbore.

Objavljeno:

Kompanija Fejsbuk saopštila je danas da je označila poruke koje su objavila oba kandidata na predsedničkim izborima u SAD, navodeći da je i dalje u toku prebrojavanje glasova.

"Kada je predsednik Tramp počeo prerano da tvrdi da je pobedio, počeli smo da objavljujemo obaveštenja na Fejsbuku i Instagramu da se i dalje broje glasovi i da se još ne predviđa pobednik", naveo je Fejsbuk u saopštenju.

I Tviter je prethodno označio kao potencijalno obmanjujuću poruku američkog predsednika i republikanskog kandidata Donalda Trampa, u kojoj on nagoveštava da su demokrate pokušale da pokradu izbore.

Tviter je saopštio da je postavio upozorenje na tvit Trampa zbog "potencijalno obmanjujuće tvrdnje o izborima", prenosi Rojters.

Tramp je prethodno, bez dokaza, optužio demokrate da pokušavaju da pokradu izbore.

"Mi smo u velikoj prednosti, ali oni pokušavaju da ukradu izbore. Nikad im to nećemo dozvoliti. Glasovi ne smeju biti predati nakon zatvaranja birališta", napisao je Tramp.

Bajden je na Tviteru objavio da veruje da je na putu da pobedi na izborima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.