ŽESTOKO U VAŠINGTONU: Demonstracije kod Bele kuće, sukobi s policijom (VIDEO)
Demonstracije ispred Bele kuće, Foto: Printskrin

UZAVRELA ATMOSFERA

ŽESTOKO U VAŠINGTONU: Demonstracije kod Bele kuće, sukobi s policijom (VIDEO)

Pre zatvaranja birališta u Vašingtonu, grupa demonstranata sukobila se sa policijom u blizini takozvanog trga "Životi crnaca su bitni", a jedna osoba je uhapšena

Objavljeno:

Nekoliko stotina ljudi okupilo se nedaleko od Bele kuće, na takozvanom trgu "Životi crnaca su bitni", a prema navodima pojedinih medija, došlo je do sukoba sa policijom i jedna osoba je uhapšena.

Britanski San prenosi da se policija sukobila sa učesnicima protesta "Životi crnaca su bitni" i demonstrantima iz organizacije Antifa ispred Bele kuće, pošto su neki od njih rekli da će ostati tu nedeljama ako Donald Tramp bude ponovo izabran.

Kako list dodaje, pre zatvaranja birališta u Vašingtonu, grupa demonstranata sukobila se sa policijom u blizini takozvanog trga "Životi crnaca su bitni", a jedna osoba je uhapšena.

Atmosfera, u vreme kada pristižu rezultati izbora, mahom je festivalska, navodi AP i dodaje da je zabeleženo nekoliko meteža.

AP navodi da se nedaleko od Bele kuće okupilo nekoliko stotina ljudi, da su nosili transparente i uzvikivali slogane o demokratiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.