PAKLENI PLAN BAJDENA: Planira da PROGLASI POBEDU posle prvih rezultata i da se obrati Amerikancima kao NOVI VOĐA!
Džo Bajden, Foto: Profimedia

ODLUČAN DA DOĐE NA VLAST

PAKLENI PLAN BAJDENA: Planira da PROGLASI POBEDU posle prvih rezultata i da se obrati Amerikancima kao NOVI VOĐA!

Prema ovom izveštaju, Bajden će se obratiti naciji kao novi "lider", ako počnu da stižu izveštaji da je pobedio u nekim državama

Objavljeno:

Dok se predsednik SAD Donald Tramp i dalje suočava sa optužbama da neće prihvatiti eventualni poraz u predsedničkoj trci, novi izveštaj pokazuje da će baš Džo Bajden biti taj koji će pre vremena da proglasi pobedu i počne sa pravljenjem kabineta.

Izveštaj Axios-a otkriva da je strategija Bajdenove kampanje da se on obrati Amerikancima ubrzo po pristizanju prvih rezultata iz Vilmingtona u Delaveru.

Prema ovom izveštaju, Bajden će se obratiti naciji kai novi "lider", ako počnu da stižu izveštaji da je pobedio u nekim državama.

Ovaj izveštaj se pojavio dan nakon što je šef Bajdenove kampanje rekao novinarima da Bajden neće obraćati pažnju na ono što Tramp priča i čak je nagovestio da bi Tramp mogao da proglasi pobedu uprkos činjenicama.

- Ne brine nas šta će Tramp reći u noći izbora jer ono što on može da izjavi može da nema nikakve veze sa realnošću - rekao je šef kampanje Džoa Bajdena.

On je rekao da ni u kojem slučaju Tramp ne može da proglasi pobedu u noći izbora, dodajući da će milioni glasova koji su stigli poštom mnogo usporiti brojanje glasova.

Sam Tramp je rekao da očekuje da će pobednik biti poznat u izbornoj noći.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.