LOPOV UPAO U STAN BAKE (81): Tamo ga je druga zaskočila, udarala palicom i samo rekla "NE VEČERAS" (VIDEO)
Komšinici je u pomoć pritekla 67- godišnja Lorenca Marujo, koja se pokazala kao pravi heroj, Foto: YouTube printscreen /CBS Los Angeles

HRABRA ŽENA

LOPOV UPAO U STAN BAKE (81): Tamo ga je druga zaskočila, udarala palicom i samo rekla "NE VEČERAS" (VIDEO)

Komšinici je u pomoć pritekla 67- godišnja Lorenca Marujo, koja se pokazala kao pravi heroj

Objavljeno:

Lopov koji je pokušao da opljačka 81-godišnju staricu, tako što joj je provalio u stan, ubrzo se pokajao zbog svoje odluke.

Komšinici je u pomoć pritekla 67- godišnja Lorenca Marujo, koja se pokazala kao pravi heroj. Iako je visoka samo 150cm i ima 47 kg, savladala je lopova koji je napao njenu komšinicu.

Ona je do detalja ispričala šta se dogodilo tog dana, kada je nepoznati muškarac upao u stan 81- godišnje bake, koju je protresao i gurnuo na pod, a uplašena žena počela je da vrišti. Lorenca je tada uzela bejzbol palicu i krenula ka stanu svoje komšinice.

- Ugurala sam se između njih dvoje, skočila sam na njega i počela da ga udaram. Ustao je i hteo je da mi zavrne ruku, ali umesto toga sam ja izvrnula njegovu. Vikao je da ga povređujem, a ja sam mu rekla da me nije briga šta mu se događa jer nije imao pravo da napadne staricu - rekla je Lorenca.

Njene borilačke veštine iznenadile su i komšinicu koju je branila:

- Nisam očekivala da će ta mala žena biti toliko hrabra. Rekla sam joj da pazi jer bi nas on mogao ubiti, a ona je odgovorila: "Ne večeras" - rekla je Elizabeta, koja je nakon pregleda u bolnici, puštena na kućno lečenje. Napadač je uhapšen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.