BIO JE OTAC DVOJE DECE I NADZORNIK CRKVE: Ovaj čovek je ŽRTVA terorističkog napada u Francuskoj
Vinsent Loke, Foto: Printscreen/Facebook

TERORIZAM U FRANCUSKOJ

BIO JE OTAC DVOJE DECE I NADZORNIK CRKVE: Ovaj čovek je ŽRTVA terorističkog napada u Francuskoj

Napadač je navodno mladić (21) poreklom iz Tunisa i on je teško povređen i uhapšen

Objavljeno:

Prva žrtva terorističkog napada koji se dogodio u Nici je Vinsent Loke, nadzornik crkve Notr Dam u tom gradu. On je preminuo nakon što je napadač naoružan nožem upao u taj objekat, javljaju mediji.

Vinsent Loke imao je 45 godina, bio je nadzornik crkve i otac dvoje dece. Osim njega, život su izgubile još dve osobe, a prema rečima zamenika gradonačelnika Nice Entonija Borea, dve žrtve su obezglavljene.

Napadač je navodno mladić (21) poreklom iz Tunisa i on je teško povređen i uhapšen. “Daily Mail” piše da je njegovo ime Brahim Aousaou.

Loke i starija žena (70) umrli su na licu mesta, dok je treća žrtva uspela da izađe napolje do obližnjeg kafića, ali je tamo preminula.

Da podsetimo, Francuska, ali i ceo svet su u šoku nakon napada koji se dogodio u Nici. Napadač sa nožem uleteo je u verski objekat i urlajući “Alahu akbar” ubio je tri osobe, a nekoliko je povređeno.

Ubrzo posle užasa u Nici desio još jedan teroristički napad. Naime, nakon dva sata jedan napadač je vikao “Alahu akbar” i napao grupu policajaca koji su ga upucali i ubili.

Takođe, za sada nepoznati muškarac izbo je danas radnika obezbeđenja u francuskom konzulata u Saudijskoj Arabiji. Policija u Džedi uhapsila je napadača, a povređeni je smešten u bolnicu i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.