VELIKI OBRAČUN PRINČEVA PORODICA STREPI: Čarls i Vilijam stavili Endrua na led zbog velikog skandala (VIDEO)
Foto: Profimedia

(VIDEO)

VELIKI OBRAČUN PRINČEVA PORODICA STREPI: Čarls i Vilijam stavili Endrua na led zbog velikog skandala (VIDEO)

Princ Čarls i princ Vilijam navodno veruju da vojvodu od Jorka „treba držati podalje od bilo kakve javne uloge zbog njegove oštećene reputacije“.

Objavljeno:

Priča se da bi princ Endrju želeo da se vrati, kako bi se mogao vratiti na javnu funkciju kao član britanske kraljevske porodice i kako bi mogao da „služi svojoj zemlji“, ali njegovi napori verovatno neće uroditi plodom, prenosi Dejli Miror.

Izvor blizak princu navodno je za Sandi Tajms rekao da je vojvoda od Jorka i dalje uveren da će uspeti da očisti svoje ime i da je odlučan da "podrži monarhiju" i preuzme "javnu ulogu", iako deluje "filozofski" zbog toga što ne može da se ponaša normalno na dužnosti.

Međutim, iako se navodno vode razgovori u vezi sa položajem vojvode od Jorka, „dobro upućeni ljudi“ sugerišu da su šanse za njegov povratak u bivšu ulogu praktično „nula“.

„Bez obzira šta vojvoda (od Jorka) misli o tome kako izgleda njegova budućnost, on ne bi trebalo da ima iluzija da takvo gledište ne dele ljudi koji zapravo donose odluke u porodici“, tvrdi izvor blizak Dejli Miroru. „Ne postoji način da se ikada vrati svojim dužnostima. Vrlo je verovatno da će ostati tamo gde jeste “.

Iako se za Njeno Veličanstvo „veruje da saoseća“ sa Endruom, i Čarls, princ od Velsa, i Princ Vilijam, vojvoda od Kembridža, „jedinstveni su“ u svom stavu da Endrua treba držati podalje od bilo kakve javne uloge zbog njegove oštećenja ugled “, prema izvorima.

Princ Endru zvanično je podneo ostavku na kraljevske dužnosti zbog problema koji su proizašli iz izjava koje je dao tokom intervjua za BBC u novembru 2019.

Tokom intervjua, vojvoda od Jorka branio je prijateljstvo sa osramoćenim finansijerom i osudio seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna i negirao tvrdnje Virdžinije Roberts Žifre da je s njim imala seksualni odnos najmanje tri puta po nalogu Epstajna i njegove saradnice Gislaine Makvel.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Logično)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.