SNIMALA SAM PORNIĆE I TO UGLAVNOM OVAKVE, ULOGA U IGRI PRESTOLA ME JE SPASILA: Crvenokosa kurtizana otkrila SVAŠTA
Glumica Džozefin Gilijan Glumica Džozefin Gilijan, Foto: Printscreen/Instagram

svašta je radila

SNIMALA SAM PORNIĆE I TO UGLAVNOM OVAKVE, ULOGA U IGRI PRESTOLA ME JE SPASILA: Crvenokosa kurtizana otkrila SVAŠTA

Glumica Džozefin Gilijan u "Igri prestola" igrala je Merei, crvenokosu kurtizanu. Otkrila je da joj je ta uloga i privatno bila i te kako bliska

Objavljeno:

Dobar siže, originalni karakteri, sve je to "Igri prestola" donelo milionsku gledanost. Ali tu su i izdašne scene divljeg seksa, u kojima važno mesto zauzima crvenokosa kurtizana Merei. Snimanje serije upravo ju je spaslo života prostitutke.

Ova 27-godišnja mlada dama nije imala glumačkog iskustva kada je dobila ulogu, ali dobro je poznavala svet koji je trebalo da dočara.

#gameofthrones longest living character ?????#marei

A post shared by Josephine Gillan (@josephinegillan88) on

- Serija me je spasla prostitucije i od mene napravila jaku osobu. Radila sam kao prostitutka i povremeno snimala porno filmove koristeći ime Sofi O’Brien. Onda sam videla oglas za glumicu. Tražili su mladu ženu sa prirodnim grudima i bez tetovaža, kojoj neće biti problem da snima gola. Istog trenutka poslala sam svoju fotografiju. Odgovorili su mi, prihvatili su me. Ali nisam imala predstavu koliko će me sve to promeniti - iskrena je Džozefin.

Imala teško detinjstvo. Iskusila je seksualno zlostavljanje, alkohol i teške droge. Promenila je 24 osnovne škole kako joj je majka stalno upadala u nasilne veze, a sa 12 je predata na staranje.

- Ostavili su me kod porodičnog prijatelja da me neguje, a on mi je dao kanabis i alkohol kada sam imala 12 godina. Na kokainu sam bila sa 14. Posle dve godine me je silovao, pa onda preporučio i svojim prijateljima. Bilo me je strah da kažem bilo kome jer je pretio da će me sahraniti u dvorištu ako progovorim - priča Džozefin.

Detinjstvo je na nju ostavilo traga. Nije se osećala vrednom za emotivnu vezu, raskinula je veridbu i predala se prostituciji. Tako je zarađivala za život. Kada je tek došla u tim "Igre prestola", bila je izuzetno nervozna, ali je ubrzo otkrila da je tu postojalo još nekoliko glumica slične prošlosti. Dobijale su uloge robinja, paradirale su gole i glumile u orgijama.

Džozefin je odlučna da posle uspeha u seriji nastavi glumačku karijeru, i u važnijim ulogama. Za sada joj dobro ide.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.