RODILA JE ČETVORKE I PODIGLA MAJICU: Ovako njeno telo sada izgleda (FOTO)
Natalia Mari, Foto: Instagram

IMA PETLJU

RODILA JE ČETVORKE I PODIGLA MAJICU: Ovako njeno telo sada izgleda (FOTO)

Trudnoća može imati dramatičan efekt na telo žene, stoga ni ne čudi da nošenje četiri bebe istovremeno ima još veće posledice

Objavljeno: 13:55h

Nataliu Mari su brojni komentatori pohvalili kako izgleda nakon što je rodila četvorke, dakle, ova požrtvovna majka se pohvalila kako joj svi govore da odlično izgleda.

Trudnoća može imati dramatičan efekt na telo žene, stoga ni ne čudi da nošenje četiri bebe istovremeno ima još veće posledice.

Natalia Mari iz zapadne Australije je objavila dve slike, jednu na kojoj joj majica prekriva stomak, a drugu gde joj se vidi trbuh. Mama ukupno petero dece rekla je da mnogi komentarišu da izgleda sjajno za nekoga ko je rodio četvorke.

Ali Natalia je želela da pokaže kako njeno telo stvarno izgleda nakon porođaja, rekavši da je ponosna na svoj izgled.

Natalia kaže kako je sadašnji izgled njenog trbuha podsetnik na to koliko je njeno telo snažno nakon porođaja četvorki, piše Metro.

Ta 30-godišnjakinja je prvo dete sa suprugom Kanom dobila u julu 2018. godine. Ubrzo su poželeli još dece, ali naišli su na poteškoće. Utvrđeno je da par ima probleme s plodnošću te da će izuzetno teško začeti na prirodan način, stoga su joj lekari inducirali ovulaciju redovnim dozama hormona.

Jedna od nuspojava takvih tretmana je mogućnost višeplodnih trudnoća, a iako su bili svesni mogućnosti blizanačke trudnoće - otkriće da Natali nosi četvero dece ih je šokiralo.

Ipak, bili su presrećni a na svu sreću trudnoća je protekla uredno. Natalia danas redovito objavljuje zanimljivosti iz svog života s petero dece na svom Instagramu, gde je komentatori hvale zbog njene iskrenosti.

Natalia je u opisu slike, objavila sledeće- 'Da sam objavila samo prvu fotku, većina komentara bi verovatno bila da izgledam super za nekog ko je rodio četvorke. Da sam objavila samo drugu sliku, verovatno bi komentarisali kako bi trebalo da budem ponosna na svoje telo.

- Deo mene je želeo da objavi samo prvu fotografiju, no drugi deo mene je želeo da bude realan. Ipak, lagala bih kad bih rekla da volim trenutni izgled svog trbuha - priznala je.

Njeni pratitelji su imali brojne reči ohrabrenja, govoreći joj koliko je lepa i neverovatna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.