MUVA SLETELA PENSU NA GLAVU, PA MU IZNENADA POCRVENELO OKO! Čudna dešavanja usred potpredsedničke debate! (VIDEO)
Majk Pens i muva, Foto: Profimedia

DEBATA KANDIDATA ZA POTPREDSEDNIKA

MUVA SLETELA PENSU NA GLAVU, PA MU IZNENADA POCRVENELO OKO! Čudna dešavanja usred potpredsedničke debate! (VIDEO)

Ova mušica je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a reč "muve" je ušla u "trending" na Tviteru

Objavljeno: 07:04h

Sinoć je održana debata kandidata za potpredsednika SAD, aktuelnog potpredsednika Majka Pensa i kandidatkinje Džoa Bajdena, senatorke Kamale Haris.

I dok je uoči debate diskutovano o tome da li će Kamala Haris nadjačati Majka Pensa, kako je bilo očekivano, neočekivana zvezda suočavanja bila je jedna - muva.

Naime, kao u najboljim danima RTS-a pod kontrolom Aleksandra Tijanića, ovaj insekt se pojavio, sleteo na Pensovu glavu i sedeo tamo, potpuno neometan, gotovo puna dva minuta.

Ova mušica je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a reč "muve" je ušla u "trending" na Tviteru. Oni sa manje stila su podsetili da "muve idu na g*vna".

Nije prošlo ni 15 minuta, a Tviter je dobio i novi nalog - "Muva Majka Pensa".

Ipak, nedugo zatim čak je i ova muva otišla u zaborav, a nova "zvezda" debate postalo je levo oko Majka Pensa, koje je odjednom pocrvenelo, što je nateralo mnoge da pomisle da je reč o konjuktivitisu.

Konjuktivitis, inače, može biti simptom zaraze koronavirusom. Pens se testirao na korona virus pre debate i bio je negativan, za razliku od mnogo drugih Trampovih saradnika koji su već nekoliko dana zaraženi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.