TRAMP NASTAVLjA KAMPANjU ONLINE: Bajden ide u Mičigen
On se na svom tviter nalogu zahvalio svima na brizi i podsetio javnost da nosi maske, drži distancu i pere ruke., Foto: Printscreen/Youtube

Tramp vs. BAjden

TRAMP NASTAVLjA KAMPANjU ONLINE: Bajden ide u Mičigen

- Sva druga događanja u okviru kampanje razmatraće se od slučaja do slučaja i nekoliko dana unapred objavićemo odgovarajuću najavu - saopštili su iz kampanje Donalda Trampa

Objavljeno:

SVA ranija planirana događanja Trampove predsedničke kampanje u kojima je predviđeno da američki predsednik učestvuje, sele se onlajn ili se privremeno odgađaju nakon što su testovi Donalda i Melanije Tramp bili pozitivni na korona virus, objavila je njegova kampanja.

Do kraja kampanje ostalo je trideset dana, a sva najavljena događanja u koje su uključeni članovi Trampove porodice takođe se privremeno odgađaju, prenose svetski mediji.

- Sva druga događanja u okviru kampanje razmatraće se od slučaja do slučaja i nekoliko dana unapred objavićemo odgovarajuću najavu - saopštili su iz kampanje Donalda Trampa.

Test potpredsednika SAD Majka Pensa danas je bio negativan na korona virus, pa će on nastaviti da vodi kampanju za izbore koji će biti održani 3. novembra.

BAJDEN NASTAVLjA KAMPANjU

Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden nastaviće u petak kampanju u državi Mičigen nakon što je testiranjem potvrđeno da je negativan na korona virus, nedugo nakon što je potvrđeno da je predsednik Donald Tramp zaražen, ali ima blage simptome.

Bajden, koji je s Trampom odmerio snage u burnoj televizijskoj debati u utorak naveče, i njegova supruga Džil negativni su na koronu.

On se na svom tviter nalogu zahvalio svima na brizi i podsetio javnost da nosi maske, drži distancu i pere ruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.