OBJAVLJEN ŠOKANTAN AUDIO SNIMAK MELANIJE TRAMP: Cela Amerika je u NEVERICI, da li je moguće da je OVO REKLA?
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melanija Tramp, Foto: EPA/JIM LO SCALZO

MASKA JE PALA

OBJAVLJEN ŠOKANTAN AUDIO SNIMAK MELANIJE TRAMP: Cela Amerika je u NEVERICI, da li je moguće da je OVO REKLA?

''Kažu da sam saučesnica. Da sam ista poput njega, da ga pozdržavam. Ne govorim dovoljno, ne radim dovoljno'', navodila je Melanija na snimku.

Objavljeno: 11:52h

Stefani Vinston Volkof, bivša pomoćnica i prijateljica prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Melanije Tramp, objavila je u četvrtak za CNN novi snimak supruge predsednika Donalda Trampa. Snimak je pokazao stranu prve dame koja ranije nije viđena u javnosti.

''Kažu da sam saučesnica. Da sam ista poput njega, da ga pozdržavam. Ne govorim dovoljno, ne radim dovoljno'', navodila je Melanija na snimku. ''Razbijam se od posla za pripremu Božića. Koga je briga za Božić i dekoraciju? Ali, ja to moram da uradim, zar ne?''

Onda je usledilo nešto još šokantnije.

''A onda kažu 'A šta je sa onom decom koja su bila razdvojena?'', izjavila je, misleći na administrativnu politiku odvajanja tražilaca azila od njihove dece kada pređu američko-meksičku granicu. ''Dajte mi j****u pauzu. Da li su govorili išta kada je Obama to učinio? Ne mogu da idem. Pokušala sam da ponovo ujedinim dete sa mamom. Nisam imala šanse. Treba da se prođe kroz veliki proces i zakon''.

U drugom delu snimka Volkof ju je pitala za ozloglašenu jaknu koju je prva dama nosila da poseti azilantsku decu, a koja je na leđima imala natipis 'zaista me nije briga, a tebe?'

foto: Printscreen Youtube

''Izluđujem liberale, to je sigurno'', rekla je na snimku. ''I oni to zaslužjuju. Razumeš? I svi su kao 'o Bože, ovo je užasno, ovo je užasno'. Mislim, hajde, oni su ludi''.

Pogledajte na našem youtube kanalu

(Espreso/AlterNet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.