SRBIN LUKA JE PAO SA PROZORA U CIRIŠKOM BORDELU! Švajcarske vlasti saznale NOVE detalje, OVO JE DRŽAO U RUCI
Očevicima je bilo neobično da je sa prozora pao držeći u rukama jastuk. Međutim, to nije jedina neobičnost u ovom slučaju..., Foto: EPA/ENNIO LEANZA

Tragedija

SRBIN LUKA JE PAO SA PROZORA U CIRIŠKOM BORDELU! Švajcarske vlasti saznale NOVE detalje, OVO JE DRŽAO U RUCI

Zasad, kako pišu švajcarski mediji, a prenosi portal Indeks, nema dokaza da je u nesreći učestvovala neka druga osoba, sve se vodi kao nesrećni slučaj

Objavljeno:

Srbin (28) poginuo je kada je pao kroz prozor bordela, piše Blick. Nesreća se dogodila prošli petak, a juče su švajcarske vlasti objavile detalje o događaju. Zasad, kako pišu švajcarski mediji, a prenosi portal Indeks, nema dokaza da je u nesreći učestvovala neka druga osoba, sve se vodi kao nesrećni slučaj. Nesreća se dogodila u prepodnevnim satima, oko 10.45. Prolaznici su na ulici videli muškarca i odmah pozvali policiju. Žena koja živi pored bordela kazala je da je čula glasove, prepiranje muškarca i žene. Međutim, jedan Sirijac je bio svedok tom događaju. On je bio s druge strane ulice, razgovarao je telefonom s prijateljem. "Muškarac je pokušavao da izađe kroz prozor nakon prepirke. Jedna mu je bila napolju, jedna unutra. Pokušao je da dođe do susednog balkona. Okliznuo se i pao na glavu", kaže svedok. Ono što priči daje bizaran ton jeste podatak da je pre njega na isti način, padom sa istog prozora, nastradao još jedan muškarac. I pored toga švajcarska policija isključila je mogućnost da je u smrt mladog Srbina umešana treća osoba.

Mladić je, podsećanja radi, pokušao da preko prozora pređe na susednu terasu kada se, prema sveočenju očevidaca, okliznuo i pao na pločnik ispred zgrade i na mestu preminuo.

Očevicima je bilo neobično da je sa prozora pao držeći u rukama jastuk. Međutim, to nije jedina neobičnost u ovom slučaju...

Sa istog prozora ovog bordela u martu 2017. godine pao je i profesionalni bodibilder Sandro Hover. Hoferova udovica je u to vreme sumnjala da je otišao u javnu kuću po drogu, a ne zbog žena. I u ovom slučaju policajci su isključili uticaj eventualne treće strane, te se slučaj vodio kao nesreća.

Nakon što se raširila vest o smrti mladića, njegove kolege ispričale su za ovaj švajcarski portal da Luka nije bio tip osobe koja odlazi u javnu kuću.

- Luka nije bio neko ko luduje i pijan pravi gluposti. Nadam se da će istina izaći na videlo. Takođe sam zapanjen što je bio u javnoj kući, on nije bio taj tip - kazao je Lukin kolega reporterima koji su ga zatekli kako polaže cveće na mestu tragedije.

Luka potiče iz pravoslavne porodice i u nedelju će biti sahranjen u rodnoj Srbiji. Njegove kolege u Švajcarskoj planiraju da organizuju mali parastos na obali jednog jezera gde su se uvek sastajali i na taj način mu odaju poslednju počast.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.