MARIJA I MARIJANA SU RASKOMADALE ČOVEKA, UKRELE MU 66.000 EVRA I BACILE TELO SA LITICE: One su pravi MONSTRUMI!
Policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

ubistvo mladića

MARIJA I MARIJANA SU RASKOMADALE ČOVEKA, UKRELE MU 66.000 EVRA I BACILE TELO SA LITICE: One su pravi MONSTRUMI!

Otisak žrtvinog prsta iskoristile su kako bi obavile transfer novca, pa su pričekale još 24 sata kako bi se rešile ostatka njegovog tela.

Objavljeno: 09:55h

Dve žene u Portugalu optužene su da su ubile i raskomadale radnika u hotelu, kao i sačuvale delove njegovog tela još nekoliko dana.

Maria Malveiro (19) i njena ljubavnica Mariana Fonseca (23) navodno su odsekle prste nesrećnom Diogu Goncalvesu kako bi putem otisaka pristupile njegovu bankovnom računu putem aplikacije na telefonu i ukrale nasledstvo od oko 66.000 eura, prenose lokalni mediji.

Potom su zadržale njegove raskomadane delove tela u dva automobila pre nego što su navodno bacile glavu, ruke, šake i stopala kod vodopada Pego do Inferno u blizini grada Tavire.

Torzo Dioga Goncalvesa ljubavnice su bacile sa litice dan ranije u gradu Sagresu.

Stravični detalji o ubistvu 21-godišnjaka i zbrinjavanju njegovih delova tela - koje je nadahnuto američkom policijskom serijom Dexter - dogodilo se 18. marta, kada su dve žene zadavile Goncalvesa. Prema navodima tužitelja, delove njegovog tela u more su bacile tek četiri dana kasnije.

Otisak žrtvinog prsta iskoristile su kako bi obavile transfer novca, pa su pričekale još 24 sata kako bi se rešile ostatka njegovog tela.

U optužnici stoji i da su čak tri dana provele šaljući poruke sa njegovog Facebook profila, kako bi zavarale kolege i prijatelje uvjeravajući ih da je još uvek živ.

Sudiće im se za niz kaznenih dela, uključujući ubistvo, komadanje tela, novčanu prevaru i korišćenje ukradenog vozila.

Portugalski mediji takođe navode kako je Maria Malveiro iskoristila činjenicu da se sviđala Goncalvesu, te mu je dala sok u kome je bio sedativ. Pre toga mladiću je obećala 'ples u krilu', a i zavezala ga je za stolicu.

Nakon toga ga je zadavila i sa svojom ljubavnicom raskomadala telo. Sav ovaj horor odvijao se u Goncalvesovom domu.

Ubice su pokušale da odbace Goncalvesove delove tela tako da izgleda kao da je počinio samoubistvo u Sagresu, ali navodno su se okliznule prilikom bacanja torza sa litice pa nije 'sleteo' u vodu čime su istražiteljima ostali ključni tragovi ubistva.

(Espreso.co.rs.Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.