TRAMP NA PREDIZBORNOM SKUPU O SPORAZUMU BEOGRADA I PRIŠTINE: Rekao sam im, hajde da postignemo dogovor i primirje
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/Yuri Gripas / POOL

KAMPANJA U AMERICI

TRAMP NA PREDIZBORNOM SKUPU O SPORAZUMU BEOGRADA I PRIŠTINE: Rekao sam im, hajde da postignemo dogovor i primirje

Tramp je poručio da je tim sporazumom spaseno mnogo života i to naveo, kao razlog zbog koga je nominovan za Nobelovu nagradu za mir

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp na predizbornom skupu u Midltaunu, u Pensilvaniji osvrnuo se i na sprorazum između Beograda i Prištine i ocenio taj sporazum kao svoj i uspeh SAD.

Tramp je poručio da je tim sporazumom spaseno mnogo života i to naveo, kao razlog zbog koga je nominovan za Nobelovu nagradu za mir.

Kako je poručio u obraćanju biračima koje je objavljeno na youtube, reč je o doprinosu u postizanju sporazuma između Beograda i Prištine i između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Izraela.

"Oni ubijaju jedni druge mnogo godina, jednostavno ubijaju jedni druge, ne slažu se", kazao je Tramp.

Dodao je da je reč o neslaganju poput neslaganja između Palestinca i Izraela, uz konstatciju da su Beograd i Priština razlikuju po mnogo čemu, uključujući i religiju.

"Mi smo trgovali sa obe strane, tako da imamo izvesne moći. Rekao sam im, slušajte, hajde da postignemo dogovor, hajde da postignemo ekonomsko primirje i opšte primirje", poručio je Tramp u Pensilvaniji sa biračima podelio i svoj utisak o reakciji u njegovoj kancelariji posle potpisivanja sporazuma između predstavnika Prištine i Beograda.

"Oni su se grlili, bila je to divna stvar da se vidi, spasili smo mnogo života", poručio je Tramp.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.