Kakva ispala: Hteo da pozove Interpol, pa dobio osumnjičenog Srbina?! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printscreen / Facebook /Dejan Loy

mutne radnje

Kakva ispala: Hteo da pozove Interpol, pa dobio osumnjičenog Srbina?! (VIDEO) (FOTO)

Portparol policije Andreas Angelides rekao je da je jedan kiparski policajac nameravao da nazove kolegu u kancelariji Interpola u Srbiji ali je greškom nazvao osumnjičenog
Objavljeno: 20:04h

Kiparska policija istražuje kako je jedan njen službenik greškom nazvao telefonom srpskog državljanina osumnjičenog da je vođa bande koja je planirala ubistvo umesto svog kolegu u kancelariji Interpola u Srbiji, javlja AP.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portparol policije Andreas Angelides rekao je danas da je u martu ove godine jedan kiparski policajac nameravao da nazove kolegu u kancelariji Interpola u Srbiji ali je greškom nazvao osumnjičenog.

Jedan od osumnjičenih za ovo ubistvo je Dejan Loj, Srbin koji već nekoliko godina živi na Kipru. Istragom je za sada utvrđeno da se radi o grešci i da incident nema veze sa korupcijom, a dodatna istraga će odrediti da li će policajac biti disciplinski kažnjen.

Kiparska policija kaže da je do greške došlo nakon što ih je Beograd obavestio da se planira jedno ubistvo.

Neki, međutim, smatraju da je ovaj gaf upozorio vođu bande koji je odložio ubistvo jednog kiparskog biznismena za jun.

Biznismen Fanos Kalopsidioti (51) je ubijen u letovalištu Aja Napa, a Dejan Loj (42), Srbin koji već nekoliko godina živi na Kipru, osumnjičen je da je učestvovao u masakru u Aja Napi, kada su četiri osobe ubijene.

U prepunom restoranu 23. juna ubijeni su Fanos, njegova supruga Skevi (39) i Elijas Hadžieftimiju, policajac koji je u to vreme bio na dužnosti.

Do sada niko nije osuđen za to ubistvo.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.