Najveća američka aviokompanija, posle višestanog kvara, obnovila letove! Hiljade putnika širom sveta bilo zarobljeno! (FOTO)
Foto: Twitter/@Macradee

Ponovo leti delta

Najveća američka aviokompanija, posle višestanog kvara, obnovila letove! Hiljade putnika širom sveta bilo zarobljeno! (FOTO)

Zbog kvara u kompjuterskom sistemu letovi "Delta erlajnsa" na aerodromima u Londonu, Tokiju, Los Anđelesu i Rimu obustavljeni
Objavljeno: 16:41h

Američka aviokompanija "Delta erlajns" saopštila je da su njeni letovi obnovljeni, nakon obustave od nekoliko sati zbog električnog kvara. Danas su bili obustavljeni letovi na aerodromima u Londonu, Tokiju, Los Anđelesu i Rimu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Letovi se polako obnavljaju ali je dalje ograničena komunikacija posle kvara u Atlanti - navela je kompanija.

"Delta erlanjs" je, ranije danas, saopštio da je električni kvar u Atlanti prouzrukovao pad celokupnog kompjuterskog sistema te kompanije i odlaganje letova na aerodromima širom sveta.

Radilo se o, kako je američka aviokompanija navela, "velikom kvaru u mreži celog sistema" zbog čega su odloženi letovi širom sveta, a tehničari rade na otklanjanju kompjuterskog problema što je pre moguće.

Letovi te kompanije, koja ima oko 5.000 letova dnevno, koji su bili odloženi letovi su bili zakazani za jutros, ali su avioni koji su pre toga već bili poleteli normalno saobraćali do svojih odredišta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.