VENČANJE NA KOJEM SU SVI PLAKALI: Mlada je znala da umire od raka, ostalo joj je samo još nekoliko NEDELJA ŽIVOTA!
Udala se za ljubav svog života Jasona Halea, Foto: Printskrin

TUGA DO NEBA

VENČANJE NA KOJEM SU SVI PLAKALI: Mlada je znala da umire od raka, ostalo joj je samo još nekoliko NEDELJA ŽIVOTA!

Do oltara nije mogla da hoda, nije imala snage pa su je vozili u kolicima

Objavljeno:

Do ovog tužnog završetka ne bi došlo, kaže njen otac, da joj lekari nisu postavili pogrešnu dijagnozu 2018. Imala je kvržicu na nozi za koju su je uveravali da je bezazlena.

Stotine ljudi doniralo je novac i pomagali u brzoj organizaciji venčanja jer je Ashleigh Simrajh (23) iz Australije saznala da joj je ostalo još svega nekoliko nedelja života. Umire od raka, bolest je u terminalnoj fazi i proširila se celim telom, a tek je počela da živi.

Do oltara nije mogla da hoda, nije imala snage pa su je vozili u kolicima.

Pogledajte u video snimku ceremoniju njihovog venčanja:

Udala se za ljubav svog života Jasona Halea koji se nije mogao suzdržati da ne zaplače dok su razmenjivali zavete. Plakali su i okupljeni.. Bilo je vrlo tužno posmatrati tako mlad život koji nestaje i skhanog Jasona koji zna da svoju najdražu neće još dugo imati pokraj sebe.

- Jako sam ponosan na tebe i presrečan sam što ću imati priliku da te zovem svojom suprugom - rekao joj je pa ponovno zaplakao.

Do ovog tužnog završetka ne bi došlo, kažu, da lekari nisu devojci postavili pogrešnu dijagnozu 2018. godine. Imala je kvržicu na nozi za koju su je uveravali da je bezazlena.

Bila je daleko od bezazlene, u njoj je bujao tumor.Godinu dana kasnije saznala je da boluje od agresivnog oblika melanoma koji se proširio njenim telom. Prošlog meseca su joj rekli kako spasa nema, da joj je preostalo svega nekoliko nedelja života.

- Ona sada ima rak pluća, rak jetre, rak u prsima i svega nekoliko dana života. Verovala je lekarima te 2018. godine i nastavila je sa životom kao da je sve u redu. Da su tada postavili pravu dijagnozu, ona ne bi bila tu gde je danas - rekao je njen otac Tony Simmo koji smatra da lekari za ovaj propust moraju da odgovaraju.

Ashleigh Simrajh just 23 years old and who very sadly now has been told she may have just days to live ? because of...

Posted by The Melanoma Man on Недеља, 06. септембар 2020.

Kaže kako njegova ćerka ne želi da se vrati u bolnicu kako bi tamo izdahnula , već će biti kod kuće.

My beautiful Ashleigh still spreading the message on the front page today ?

Posted by Tracey Simrajh on Понедељак, 07. септембар 2020.

- Želimo da zadnje dane bude okružena ljudima koje voli. Naša Ashleigh je borac i bori se da ostane što je moguće duže sa nama - dodao je, a prenosi Mirror.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.