OVAJ PREDATOR JE SLAO FOTOGRAFIJE POLNOG ORGANA DEVOJČICI (14)! Mamio je u spavaću sobu na s**s
Bivšeg službenika Fedeksa odveli su do automobila gde su ga ispitivali, a on je priznao da se tu našao kako bi se sastao sa devojkom za koju je znao da je maloletna, Foto: PrintScreen/Metro.co.uk

UŽASNO

OVAJ PREDATOR JE SLAO FOTOGRAFIJE POLNOG ORGANA DEVOJČICI (14)! Mamio je u spavaću sobu na s**s

Barnet je uspostavio vezu na daljinu sa devojkom za koju je verovao da ima 14 godina, a sa kojom je kasnije dogovorio sastanak

Objavljeno:

Stjuart Barnet (35) iz Bilingema uhapšen je u novembru prošle godine nakon što je uhvaćen na delu od strane pripadnika grupe poznate pod imenom "Čuvari Severa" u Sanderlendu.

Barnet je uspostavio vezu na daljinu sa devojkom za koju je verovao da ima 14 godina, a sa kojom je kasnije dogovorio sastanak. Umesto nje, dopisivao se zapravo sa ljudima koji su ga na kraju i razotkrili.

Bivšeg službenika Fedeksa odveli su do automobila gde su ga ispitivali, a on je priznao da se tu našao kako bi se sastao sa devojkom za koju je znao da je maloletna.

Rekao je ljudima: "Nisam želeo da dođem ovamo. Krenuo sam da se vidim sa svojom devojkom."

- Ali nisam otišao da je vidim jer je bila zauzeta sa nekim - pokušavao je da se opravda.

Barnet je pre pristanka da se vidi sa njom radi seksa, "žrtvi" poslao dve fotografije svog polnog organa.

Na suđenju se čak čulo da je predator na putu do mesta sastanka poslao poruku "žrtvi", koja se predstavila kao Luiz, kako bi se uverio da nije u pitanju "nameštaljka".

Ijan Vest, iz tužilaštva, rekao je sudu da je Barnet preneo "žrtvi" svoju želju da je nauči "seksualnim stvarima u spavaćoj sobi".

- Predator je predložio "žrtvi" da se nađu, na šta mu je ona rekla da joj roditelji neće biti kod kuće pa su dogovorili sastanak u njenoj kući u Sanderlendu – rekao je tužilac.

Kris Morison, branilac optuženog, rekao je da se njegov klijent kaje i da je kao rezultat hapšenja napustio svoj posao u Fedeksu.

Međutim, sudija Džonatan Kerol okarakterisao je Barneta kao "razvratnog" zbog ugovaranja sastanka sa devojkom bez znanja njenih roditelja.

- U trenutku kada ti je stigla poruka da ona ima svega 14 godina trebalo je da prekineš sa svim i kažeš "Ne mogu da razgovaram sa tobom, jer si mlađa od 16 godina" – ali nisi – rekao mu je sudija.

Barnet je na kraju priznao krivicu po jednoj tački optužnice da se sastao sa detetom sa namerom da počini seksualni delikt i po dve tačke optužnice da se upustio u seksualne razgovore sa detetom.

Osuđen je na dve godine uslovno i 5 godina bez prava da počini ijedan seksualni prestup. Takođe su mu određeni tromesečna zabrana kretanja noću i 50 dana socijalne rehabilitacije.

(Espreso.co.rs/ Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.