POMISLIO JE DA MOŽE DA PROĐE SA OVOM AKCIJOM: Hrvat uhapšen zbog falsifikovanja identiteta
Foto: Profimedia

PREVARANT

POMISLIO JE DA MOŽE DA PROĐE SA OVOM AKCIJOM: Hrvat uhapšen zbog falsifikovanja identiteta

Njegovo letovanje, međutim, prekinuli su karabinijeri koji su ga uhapsili zbog prevare i lažnih izjava o identitetu

Objavljeno:

Jedan Hrvat, koji se lažno predstavljao kao diplomata, uhapšen je na italijanskom ostrvu Kapri, pošto je pokrenuta istraga o neplaćenim računima za boravak u luksuznom hotelu i iznajmljivanje brod za krstarenje.

Taj 31-godišnji Hrvat, ranije poznat policiji, boravio je 10 dana u luksuznom hotelu na ostrvu Kapri, gde je posećivao barove i restorane, iznajmio brod i krstario u vodama kod Kaprija, Amalfija i Sorenta, piše list La Stampa.

Njegovo letovanje, međutim, prekinuli su karabinijeri koji su ga uhapsili zbog prevare i lažnih izjava o identitetu.

Njegov odmor trebalo je, prema rezervaciji u hotelu, da bude završen sutra, međutim nakon neuspelih uplata pokrenuta je istraga.

Kako navodi italijanski list, kada su karabinijeri stigli, muškarac je nastavio sa lažnim predstavljanjem, uz stav koji pokazuje da je gotovo iznerviran i uvređen njihovim prisustvom.

On je pri prijavi u hotelu predao falsifikovani lični dokument, a kada je trebalo da plati račun, obavestio je menadžment da je ugovorio bankovni transfer od ukupno 10.000 evra, navodi La Stampa.

Dodaje se da je na isti način iznajmio brod sa posadom i obišao neka od najlepših mesta na Kapriju, kao i Amalfi obalu, za šta je račun iznosio 4.500 evra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.