Angeli Merkel nikli Hitlerovi brkovi! (FOTO)
Foto: Reuters

turci se iGraju s vatrom

Angeli Merkel nikli Hitlerovi brkovi! (FOTO)

I drugi turski mediji su oštro kritikovali odluku Berlina, dok je list „Jeni Akit“ objavio članak sa naslovom „Nemačka nije prijatelj, već neprijatelj“
Objavljeno: 11:37h

Turski list „Aksam“ je u objavio naslovnu stranu sa fotografijom nemačke kancelarke Angele Merkel koja podseća na lik Adolfa Hitlera, piše Sputnjik.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na lik nemačke kancelarke docrtani su brkovi, kao što ih je svojevremeno imao lider Trećeg rajha, a njena ruka je podignuta u vazduh, podsećajući na nacistički pozdrav.

Ko sme njemu da plače?! Tramp izbacio majku sa bebom sa skupa! (VIDEO)

Nemački list „Špigl“ ocenjuje da se „Aksam“ svrstava u medije koji podržavaju aktuelnu tursku vlast.

foto: AP/Michael Sohn

Na taj način su turski novinari reagovali na odluku Nemačke da zabrane uživo uključenje turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana na mitingu u Kelnu, koji je održan prošle nedelje.

I drugi turski mediji su oštro kritikovali odluku Berlina, dok je list „Jeni Akit“ objavio članak sa naslovom „Nemačka nije prijatelj, već neprijatelj“. Istovremeno, list „Takvim“ objavio je tekst u kojem se, između ostalog, navodi i da je „Nemačka, koja se tobože otarasila nacističke prošlosti, najzad skinula masku, kao i da podržava pučističku bandu Fetulaha Gulena“.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.