Ko sme njemu da plače?! Tramp izbacio majku sa bebom sa skupa! (VIDEO)
Foto: AP

ništa mu nije sveto

Ko sme njemu da plače?! Tramp izbacio majku sa bebom sa skupa! (VIDEO)

Bila je ovo teška nedelja za Trampa, budući da je imao nekoliko ispada
Objavljeno: 09:46h

Donald Tramp naterao je majku koja je nosila bebu koja je plakala da napusti njegov skup u Virdžiniji. Iako je republikanski kandidat za predsednika SAD prvo rekao kako mu ne smeta „zvuk plača – dva minuta kasnije naterao ih je da napuste skup.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne brinite se. Ja volim bebe. Čujem da jedna plače. Kakva beba. Kako divna beba. Ne brini se, ne brini. Mama se brine, ali ne brini. Beba je lepa i zdrava i to je ono što želimo - kazao je prvo Trump.

Bio je sjajni biser Sirije, a danas tamo nije ostao kamen na kamenu (FOTO) (VIDEO)

Dva minuta kasnije: „Zapravo, šalio sam se. Možete li da sklonite tu bebu odavde – mislim da je stvarno poverovala da volim da slušam bebe koje plaču dok govorim. To je OK. Ljudi ne razumiju. To je OK.

Bila je ovo još jedna poražavajuća nedelja za Trumpa. Prvo je branio bivšeg direktora Fox Newsa Rogera Ailesa koji je otpušten zbog seksualnog uznemiravanja koleginica, a onda je napao muslimansku porodicu čiji je sin poginuo kao američki vojnik u Iraku.

Dodajmo i da su konzervativni megabogataši braća Koch, koji obično podržavaju republikanske kandidate, odustali od finansijske podrške Trumpu, pa je i tu izgubio 300 miliona dolara.

(Espreso.co.rs / Radiosarajevo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.