LEPOTICA SE UBILA ZBOG PREMALO LAJKOVA: Minut pre smrti uplakanoj drugarici ostavila užasnu poruku
Kloi Dejvison, Foto: Foto: Instagram/chloedavison

tuga

LEPOTICA SE UBILA ZBOG PREMALO LAJKOVA: Minut pre smrti uplakanoj drugarici ostavila užasnu poruku

Godinama se borila u sebi da bude jača prema onome šta okolina kaže

Objavljeno:

Devetnaestogodišnja Engleskinja Kloi Dejvison izvršila je samoubistvo posle nekoliko meseci neuspešnog lečenja od depresije, prouzrokovane karantinom i nemogućnošću izlazaka u provod.

Kloi je poslednje četiri godine pokazivala da ima mentalnih problema budući da je bila opterećena izgledom i brojem lajkova na društvenim mrežama.

Koliko je bila u začaranom krugu govori i podatak da je brisala SVE slike sa profila kada jedna od njih ne bi došla do zamišljenog broja lajkova. Pored toga, jako teško joj je pao karantin, s obzirom na to da je Kloi bila jedna od popularnijih devojaka u kraju i živela je za islaske i druženja.

Nekoliko minuta pre samoubistva vešanjem Kloi je pozvala najbolju drugaricu.

“Zvučala je očajno i uplakano. Prvo sam mislila da je opet u nekoj lošoj fazi, ali onda mi je rekla da ima poruku za mene. Voli me i želi mi sve najbolje. Tu je i otkrila da će se obesiti. Da je stavila neko uže oko vrata i da stoji na stolici. Pokušala sam da je odvratim od toga, ali ona je samo rekla da ide i prekinula je vezu. Pozvala sam odmah policiju, ali kad su oni tamo došli kod nje, zatekli su je mrtvu. Prokleti internet i lajkovi”, rekla je njena najbolja prijateljica Džema.

Kloina majka rekla je da joj je ćerka poslednje četiri godine prošla kroz nekoliko teških faza. Išle su zajedno kod nekoliko terapeuta i uvek bi ona dolazila k sebi, ali na kratko.

“Internet joj je davao snagu i volju da živi. Virtuelni prijatelji koje nikad nije videla i koji su joj se divili sa slikama činili su okosnicu njene sreće. Nisam shvatala na pravi način kako to zaista utiče na nju”, priznala je neutešna majka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objectiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.