NEVEROVATAN SKANDAL: Radnik umro u prodavnici na radnom mestu, MENADŽMENT GA POKRIO KIŠOBRANIMA, nastavili da rade!
Doživeo je srčani udar na poslu, Foto: EPA/AARON UFUMELI

bizaran incident

NEVEROVATAN SKANDAL: Radnik umro u prodavnici na radnom mestu, MENADŽMENT GA POKRIO KIŠOBRANIMA, nastavili da rade!

- Kompanija je pogrešila što nije zatvorila prodavnicu odmah nakon onoga što se dogodilo kako bi dočekala pogrebnu službu, i zato što nije pronašla odgovarajući način da se pobrine za telo", saopšteno je.

Objavljeno: 07:45h

Telo radnika koji je preminuo u supermarketu u Brazilu ostavljeno je na podu, pokriveno kišobranima i okruženo kartonskim kutijama, dok je radnja ostala otvorena za poslovanje.

Incident se dogodio u prodavnici u severoistočnoj državi Resife 14. avgusta, ali je izašao na videlo tek ove nedelje, usled oštrih kritika na društvenim medijima da telo nije uklonjeno i da prodavnica nije bila zatvorena, piše Dejli mejl.

Menadžer prodaje Manuel Moses Kavalkante (59) doživeo je srčani udar dok je bio na poslu. Prva pomoć je pružena, ali je Kavalkante preminuo u prodavnici, navodi se u saopštenju kompanije Karfur.

- Kompanija je pogrešila što nije zatvorila prodavnicu odmah nakon onoga što se dogodilo kako bi dočekala pogrebnu službu, i zato što nije pronašla odgovarajući način da se pobrine za telo - saopšteno je.

Nakon što je muškarac umro, Karfur je naveo da je "sledio smernice da telo ne uklanja sa mesta".

Lokalna filijala francuskog Karfura, jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Brazilu, saopštila je da je sada promenila smernice tako da će u budućnosti podrazumevati i obavezno zatvaranje prodavnice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.