ČOBANIN PRONAŠAO DŽINOVSKU LOBANJU I ODNEO JE U CRKVU: Sutradan je nestala, decenijama kasnije stiglo objašnjenje
Lobanje pronađene decenijama unazad, Foto: Prinstscreen/Youtube

VANZEMALJCI ILI DŽINOVI?

ČOBANIN PRONAŠAO DŽINOVSKU LOBANJU I ODNEO JE U CRKVU: Sutradan je nestala, decenijama kasnije stiglo objašnjenje

Još jedna teorija, koja je u opticaju, poziva se na Bibliju i mitove i, prema njoj, Zemljom su nekada hodali džinovi

Objavljeno: 09:34h

Egipat, Peru, Sardinija, Rusija, Nemačka i Tajland imaju nešto zajedničko: ovde su nađene ogromne lobanje džinova i na sim tim mestim ih čuvaju u kutijama.

Turisti koji posete Maltu mogu da razgledaju praistorijske megalite i uđu u muzej u Valeti, ali nigde neće moći da vide najveću atrakciju ovog ostrva - ogromne lobanje džinova!, piše Magazin novosti.

Gotovo istovetne lobanje pronađene su na obližnjoj Sardiniji. I na ovom lepom italijanskom ostrvu se nalaze kameni hramovi iz praistorije, a u mnogima od njih su pronađeni kosturi ljudi koji su bili visoki skoro tri metra. Zbog toga su naučnici posumnjali da je reč o njihovim grobnicama, a ne hramovima.

Lobanja je odneta u crkvu i do ujutru je nestala!

Kada je čobanin, koji se sakrio od kiše u megalitu, pronašao kosti džinova, odmah su odnete u crkvu da bi ih sakrili od nevremena, ali sutradan su lobanje nestale - kaže Timoti Alberino, autor knjige "Vanzemaljski armagedon".

Serija istoričara, arheologa i istraživača drevnih civilizacija na kanalu "Histori" ispričala je i o ostalim džinovskim lobanjama.

Zvanična nauka tvrdi da su roditelji maloj deci vezivali glave da bi bile duguljaste.

Recimo, ostaci džinova su pronađeni u Peruu, Rusiji, Egiptu, a pre dve godine i na ostrvu u Krabi u Tajlandu. Od svih ovih lobanja mogu da se vide samo one koje se nalaze u Peruu. Ovim lobanjama je, čak, urađen DNK test jer je uz kost ostao i pramen kose.

Urađena je DNK analiza i rezultati su šokantni.

Zvanična verzija, koju uče studenti antropologije, kaže da su ove lobanje duguljaste, jer su roditelji maloj deci vezivali glave pošto su smatrali da su duguljaste glave lepše od okruglih. Međutim, DNK analiza je pokazala nešto šokantno - glava je severnoevropskog porekla!

Zašto nisu sve lobanje izložene u muzejima?

Odgovor je jednostavan - nisu proučene ni posle nekoliko decenija od otkrivanja. Tačnije, nije problem u obliku ovih lobanja (za koji su naučnici našli objašnjenje u stezanju dečijih glava), već u tome što su i očne duplje veće, na temenu nemaju šav!

Lobanje nemaju šav!

Naime, temeni šav se kod ljudskih lobanja vremenom spaja, ali nikada, bez obzira na starost čoveka, ne može da nestane.

Uveren sam da su nas vanzemaljci vodili u prošlosti i pomagali nam da se razvijemo, a svi megaliti za koje mislimo da su hramovi, ustvari, su laboratorije za genetske eksperimente - ističe Džordž Kokalos, autor brojnih knjiga o tome da su nas u prošlosti posetila bića iz svemira.

Još jedna teorija, koja je u opticaju, poziva se na Bibliju i mitove i, prema njoj, Zemljom su nekada hodali džinovi. Dakle, legenda o Kiklopu ima i materijalne dokaze, piše Magazin novosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.