ŠOK OTKRIĆE NAUČNIKA BACILO JE MRAK NA SVE ŠTO SMO DO SAD ZNALI! Korona udara na ovaj deo tela pre svih simptoma!
Koronavirus / Ilustracija, Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic, Ana Paunković

AUUU

ŠOK OTKRIĆE NAUČNIKA BACILO JE MRAK NA SVE ŠTO SMO DO SAD ZNALI! Korona udara na ovaj deo tela pre svih simptoma!

Prema rezultatima istraživanja, pored gubitka mirisa i ukusa, sada postoje još dve pojave koje ukazuju na prisustvo koronavirusa

Objavljeno:

Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju koji su ispitivali obolele od KOVID-19, došli su do šokantnih rezultata jer su otkrili pojavu koja se javlja pre manifestacije bilo kakvih telesnih simptoma.

Prema rezultatima istraživanja, pored gubitka mirisa i ukusa, sada postoje još dve pojave koje ukazuju na prisustvo koronavirusa.

U ovom istraživanju učestvovalo je 114 pacijenata sa simptomima bolesti, a rezultati su pokazali da su čak 47,7 posto učesnika pre pojave telesnih simptoma osećali depresiju i jak napad andsioznosi.

Koautor studije, dr. Ahmad Sedat napomenuo je da su znakovi anksioznosti i depresije razumljivo povezani sa simptomima Covid-19 jer virus izgleda napada centralni nervni sistem.

- Neočekivani nalazi o psihičkim tegobama uzrokovanim Covid-19 potencijalno nam mogu reći nešto više o bolesti u budućnosti - istakao je i dodao da je otklonjena svaka sumnja oko toga da korona ozbiljno može da naškodi nervnom sistemu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.