KIM U CRNOM OD GLAVE DO PETE: Celom svetu poslao jasnu poruku, evo šta tačno ovo znači! (VIDEO)
Vojnici su u ceremonijalnoj pozi stajali pored zidova., Foto: Printscreen/Youtube

SAV U CRNOM

KIM U CRNOM OD GLAVE DO PETE: Celom svetu poslao jasnu poruku, evo šta tačno ovo znači! (VIDEO)

Kim je sada viđen samo devet puta u javnosti od aprila, a viđen je u proseku 46 puta u istom periodu od kada je preuzeo vlast 2011. godine

Objavljeno:

Kim Džong-un se prilkom posete spomen palati u kojoj je sahranjen njegov deda Kim Il-sung pojavio okružen vojskom zvaničnika obučenih u crno od glave do pete.

Severnokorejski lider, za koga se pretpostavlja da ima 36 godina, došao je u Kumsusan Sunčanu Palatu, na 26. godišnjicu smrti svog dede.

Niko u sobi nije nosio maske dok su vojnici u ceremonijalnoj pozi stajali pored zidova.

Kim su se pridružili najviši zvaničnici Čoe Riong-haeu, Pak Pong Ju-u, Kim Džae-riong, između ostalih, prema državnim medijima, kada su se približavali statui Kim Il Sung-a.

Poseta ove nedelje dolazi posle spekulacija o njegovom odsustvu u istoj palati, na godišnjicu rođenja njegovog dede u aprilu.

Njegovo nepojavljivanje doprinelo je vrtoglavim glasinama da je lošeg zdravlja.

Nijedan lider Severne Koreje nikada nije propustio ovaj događaj, pošto se Kim Il-sung smatra "večitim predsednikom" države - uprkos smrti 1994. godine.

Kim je sada viđen samo devet puta u javnosti od aprila, a viđen je u proseku 46 puta u istom periodu od kada je preuzeo vlast 2011. godine.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Mediji )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.