Koji sam ja meni kralj: Imamo eliksir mladosti i lek protiv raka (GIF)
Foto: Reuters

opet kidaju

Koji sam ja meni kralj: Imamo eliksir mladosti i lek protiv raka (GIF)

Istraživači su nedavno otkrili da ta voda sadrži manje molekule, koje se apsorbuju u ljudskom telu većom brzinom
Objavljeno: 10:47h

Severna Koreja na čeliu sa Kim Džong Unom tvrdi da imaju lek protiv raka, ali i protiv starenja. Lek protiv starenja je voda koja izvire na planini blizu Pjongjanga.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Prema navodima, voda ima energetska svojstva i pomoći će ljudima da rade do 90 godine, preneo je Mirror. Ona se prodaje flaširana u zemlji koja ima 27 miliona.

Naslednica Margaret Tačer: Ko je Tereza Mej, novi premijer Ujedinjenog Kraljevstva? (FOTO)

To nije prva neverovatna tvrdnja severnokorejskih vlasti, navodi "Miror" i podseća da je otac Kim Džong-una, Kim Džong-il, navodno mogao da menja vremenske prilike snagom svoga uma, da je prohodao sa samo tri nedelje, a progovorio sa osam nedelja.

foto: Giphy

U izveštaju režima o kvalitetama moćne izvorske vode se navodi: "Lokalno stanovništvo je zove 'čista voda' koja daje misterioznu energiju. Mnogi od njih su stariji od 90 godina, a i dalje su zdravi i rade u polju."

foto: Giphy

- Istraživači su nedavno otkrili da ta voda sadrži manje molekule, koje se apsorbuju u ljudskom telu većom brzinom od normalne i poboljšava metabolizam ćelija, funkcioniše kao antioksidans i sprečava akumulaciju hemijskih jedinjenja peroksida, usporava starenje i sprečava pojavu raka - tvrdi zvanični Pjongjang.

foto: Giphy

Ta voda, koju Severna Koreja poredi sa poznatom francuskom vodom "Evijan", flašira se u postrojenju u podnožju planine Korjong.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.