PEDOFIL JE MALU MEDI BACIO SVINJAMA? Ono što je rekao u baru sve je PRESTRAVILO! Povezan sa otmicom još 2 deteta!
Kristijan Brukner, Foto: Profimedia

nemački monstum

PEDOFIL JE MALU MEDI BACIO SVINJAMA? Ono što je rekao u baru sve je PRESTRAVILO! Povezan sa otmicom još 2 deteta!

The Sun piše da se Kristijan Brukner povezuje s još tri slučaja nestanka ili smrti dece

Objavljeno:

Medlin Meken nestala je iz turističkog apartmana u Portugalu kada je imala tri godine.

Usledila je opsežna policijska operacija, bilo je nekoliko lažnih tragova i navoda, kao i više nagodbi zbog klevete.

I dok policija i dalje istražuje slučaj , mediji gotovo svaki dan izveštavaju o novim i pomalo neverovatnim detaljima. Za nestanak devojčice je osumnjičen Nemac Kristijan Brukner (43). U međuvremenu se saznalo da je on policiji poznat od ranije, da je bio i pre osumnjičen u slučaju nestale Britanke, a onda su iz nepoznatog razloga odustali i prestali ga istraživati.

U međuvremenu se saznalo da je silovao stariju ženu u Portugalu i da zbog toga sedi u zatvoru. Nemački su mediji pisali i da je policija istražila zapuštenu fabriku gde je Kristijan jedno vreme živeo i da su tamo našli dečju pornografiju.

foto: Profimedia

The Sun piše da su istražitelji u Portugalu ignorisali činjenicu da su svedoci videli Medi tri nedelje nakon što je prijavljen nestanak. Žena u Španiji prijavila je policiji da je videla Medi u Volkswagenu nemačkih registracija, moguće u istom onom koji su sada istražitelji povezali s Kristijanom. No policija tada nije uradila ništa.

Britanska policija je dve nedelje kasnije nakon što se javio još jedan svedok da je vidio sumnjivca u VW-u, zamolila opet svoje kolege u Portugalu da nešto urade ali nisu.

Danas pak The Sun piše da se Kristijan Brueknera povezuje s još tri slučaja nestanka ili smrti dece. Osim Inge, devojčice koja je nestala u Nemačkoj 2015. godine, Brukner možda ima veze i s nestankom dečaka (6) u Portugalu 1996. godine. Belgijske vlasti sumnjaju da bi mogao imati veze i s ubistvom Karol Tice, 16-godišnjakinjom koja je nestala dok je bila na odmoru u De Hanu 1996.

Kristijan Brukner je navodno u više navrata komentarisao slučaj nestale Medi. Navodno je prijatelju rekao kako zna šta se dogodilo Medi, a The Sun piše da je 2014. rekao kolegama u baru u kojem je radio da je "Medi mrtva i da je to dobro". Navodno je tada plakao i "slomio se" te je rekao kako dete ili čovek lako nestanu te kako svinje jedu ljudsko meso.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.