ŠOKANTNE OPTUŽBE ANONIMUSA! Avići se NIJE UBIO, ubijen je jer je imao dokaze o LANCU PEDOFILIJE, umešan i TRAMP!
Tramp, Avići, Anomimus, šta je istina?, Foto: Profimedia, EPA/Andrew Harrer, Printscreen

TEORIJA ZAVERE

ŠOKANTNE OPTUŽBE ANONIMUSA! Avići se NIJE UBIO, ubijen je jer je imao dokaze o LANCU PEDOFILIJE, umešan i TRAMP!

Na Tviteru se pojavila šokantna teorija, a oni koji veruju u nju smatraju da se Avići nije ubio, već da je ubijen.

Objavljeno:

Samoubistvo mladog muzičara Avićija, koji je bio svetski poznat DJ, šokiralo je planetu, a sada se pojavila teorija zavere koja baca novo svetlo na strašan događaj.

Naime, na Tviteru se pojavila šokantna teorija, a oni koji veruju u nju smatraju da se Avići nije ubio, već da je ubijen.

Iako zvuči suludo, izgleda da je teoriju pokrenuo pokret Anonymus, a mladog umetnika dovode u vezu sa mrtvim milijarderom Džerijem Epstajnom i njegovim lancom pedofilije.

Džefri Epstajn je bio američki mijiarder koji je optužen za pedofiliju i podvođenje, a na listi njegovih klijenata i dobrih prijatelja bili su mnogi poznati bogataši, uključujući i princa Endrua i Bila Klintona, pa i Donalda Trampa.

Epstajn je izvršio samoubistvo u zatvoru u Njujorku, a mnogi su ubeđeni da je zapravo ubijen kako sve ono što je znao ne bi isplivalo u javnost.

Kako je on povezan sa Avićijem? Navodno je Avići u svom spotu iz 2015. godine "For a better day" prikazao lov na pedofile koje hvataju i ubijaju mladi osvetnici sa maskama koje podsećaju na one od pokreta "Anonymus".

U sportu postoji nekoliko scena koje imaju nekih sličnosti sa onime što se zaista dešavalo za vreme razbijanja Epstajnovog pedofilskog lanca:

Kroz ovaj spot Avići je navodno poslao poruku o lancu pedofilije koji postoji među najbogatijim i najmoćnijim ljudima sveta.

Optužbe protiv Epstajna su počele još 2005. godine, ali je milijarder izbegavao kaznu ili je uspevao da se nagodi.

Detaljan serijal Heralda, objavljen u novembru 2018. godine, izazvao je novo ogorčenje javnosti zbog privilegovanog finansijera, dolazeći u vreme kada su seksualno nepoštovanje i nejednakost u sudu postali teme intenzivnog nadzora javnosti zbog #Metoo pokreta.

Američka javnost takođe je besnela zbog prijateljstva pedofila sa predsednikom SAD.

- Poznajem Džefa već 15 godina. Odličan momak - rekao je Tramp o Epstajnu u prošlosti.

- Veoma je zabavno sa njim. Čak se kaže da i on voli lepe žene, a mnoge od njih su dosta mlade.

Avići je oduzeo vlastiti život 20. aprila 2018. u Muskatu u Omanu. Službeni uzrok smrti bio je gubitak krvi, ali njegova porodica potvrdila je da se radi o samoubistvu.

Švedski muzičar se tokom karijere borio sa zavisnošću, fizičkim i mentalnim problemima i na kraju 2016. je potpuno rešio da napusti turneje po svetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.