Čitaoci Espresa rekli svoje o Bregzitu: A tek kad čujete šta kažu o Trampu i Putinu (FOTO)
Foto: Espreso

da se mi pitamo

Čitaoci Espresa rekli svoje o Bregzitu: A tek kad čujete šta kažu o Trampu i Putinu (FOTO)

Čitaoci Espresa dali su svoje mišljenje o brojnim svetskim pitanjima, a jedno od njih je i Bregzit.
Objavljeno: 13:32h

I onda smo došli do, može biti, omiljene spoljnopolitičke teme Srba, Putina i Rusije. 75 odsto izjašnjenih čitalaca nikada ne bi vratilo Krim Ukrajini, čije je odvajanje izazvalao brojne sukobe između ove zemlje i Rusije. Referendum na Krimu sproveden je 16. marta 2014., i na njemu se 97 % stanovnika izjasnilo za odvajanje od Ukrajine i pripajanje Rusiji. Sledećeg dana je formirana Republika Krim, koja je 18. marta potpisala sporazum o pripajanju sa Rusijom. On je službeno ratifikovan u Moskvi 21. marta, i Rusija otada Krim smatra delom svoje teritorije.

foto: AP
A koliko je našim čitaocima simpatičan Putin pokazuje i da bi preko 80 odsto čitalaca volelo da on večno vlada Rusijom ili Srbijom.
foto: Espreso
Inače ovo ne bi trebalo da nas čudi, s obzirom da je u brojnim anketama Putin popularniji među Srbima, više nego međ Rusima.
foto: Giphy
Vladimir Putin rođen je 1952. godine. Od 1999. godine je bez prestanka na premijerskoj ili predsedničkoj poziciji u Rusiji. Tečno govori nemački, završio je pravo, i jedna je od meta najčešće zapadne satanizacije. Iako ga optužuju za represiju u Rusiji, čini se da mu narodna podrška ne manjka. Popularnost u Srbiji stekao je i time što je posetio našu vojnu paradu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.