5 SEKUNDI KOD LEKARA BILO JE DOVOLJNO DA MI KAŽU STRAVIČNU ISTINU: Dogodilo mi se nešto što se događa 1 od 200
Keti Kru, Foto: Printscreen

neverovatno

5 SEKUNDI KOD LEKARA BILO JE DOVOLJNO DA MI KAŽU STRAVIČNU ISTINU: Dogodilo mi se nešto što se događa 1 od 200

Neverovatna priča jedne žene!

Objavljeno:

Jedna majka pobedila je šansu od jedne u 200 miliona mogućnosti da rodi identične trojke začete na prirodan načini. Ova 26- godišnja majka iz Velsa u Ujedinjenom Kraljevstvu nije mogla da veruje kada je saznala da su njeni blizanci, zapravo trojke, prenosi Daily Mail.

Keti Kru i njen partner Rob Elis ostali su u šoku kada su na pregledu 12 nedelja njihove trudnoće saznali da zapravo imaju trojke. Inače trojke nisu identične jer nastaju iz dva jaja, a zatim jedno jaje kasnije razvije blizance, ali Keti je jedna od jako retkih žena, čije se jaje podelilo u tri dela nakon oplodnje. Keti i Rob već su imali jednog sina, Džejkoba, koji sada ima pet godina, ali hteli su još jednog brata ili sestru za njega. Srećom, nakon samo dva meseca pokušavanja, Keti je zatrudnela, a njihova porodica počela je da se priprema za još jednog člana.

- Kada smo došli na naš pregled, u samo pet sekundi smo saznali da imamo trojke. Odveli su nas u drugu sobu. Ja sam neprestano plakala, a Rob je bio beo kao sir. Otkrili su nam koliko je to retko, ali da i dalje možemo imati sigurnu trudnoću - ispričala je. Njeni sinovi, Džošua, Edie i Tomi, prava su mala čuda rođena 9. februara carskim rezom i svi su identični.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.