OVO JE ČOVEK KOJI JE PUCAO NA PROLAZNIKE SA TERASE: Ono što je objavljivao pre napada je strahota! (VIDEO)
On je pucao na prolaznike, Foto: Twitter printscreen

SAVLADAN MANIJAK

OVO JE ČOVEK KOJI JE PUCAO NA PROLAZNIKE SA TERASE: Ono što je objavljivao pre napada je strahota! (VIDEO)

Policija je bokirala ulice oko Doksajda, dela Čatama, zamolivši stanovnike da izbegavaju tu oblast dok je operacija hapšenja u toku.

Objavljeno:

Naoružani policajci raspoređeni su ispred stambene zgrade u Čatamu, Kent nakon što je čovek počeo nasumično da puca na prolaznike.

Poziv policiji da dođe na lice mesta upućen je oko 8:30 po lokalnom vremenu u sredu ujutro. Sudeći po izveštajima lokalnih vlasti, meštani tvrde da je čovek bio naoružan sa više vrsta oružja i nasumično pucao na ljue. Za sada nema podataka o povređenima ili eventualnim žrtvama.

Na Snepčet snimku osumnjičenog vidi se on u svom stanu sa nekoliko oružja i šaržera municije. Može se videti kako ispaljuje metke u kući pre nego što će to uraditi sa svoje terase.

Snimajući se, govorio je u kameru i moglo se čuti: "Reci mu da Tupak Šakur dolazi po policajce"

Policija je bokirala ulice oko Doksajda, dela Čatama, zamolivši stanovnike da izbegavaju tu oblast dok je operacija hapšenja u toku. Policijski helikopter takođe nadzire ovu oblast.

"Meštani su govorili kako su videli čoveka na terasi sa oružjem i patrole policije, uključujući i uniformisana lica, kako se raspravljaju" rekao je portparol policije Martin Veri.

"Pre sat vremena, čulo se dosta buke. Pretpostavio sam da su u pitanju radnici na građevini", rekao je jedan meštanin dodajući:

"Bilo je naoružanih policajaca koji su svakoga upozoravali da se odmakne, pomerali su se prema izvoru buke...Neko preko puta je povikao o osobi sa pištoljem".

Tridesetogodišnji muškarac uhapšen je zbog posedovanja oružja i ugrožavanja javnog reda. Slike za koje se pretpostavlja da su sa lica mesta slične su sa slikama pucača iz video snimaka koje je imala i policija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Russia Today)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.