DAN NAKON ŠTO SU UKINULI KARANTIN, DESIO SE PAKAO: Ova zemlja je izgleda prerano ukinula mere!
Indijci su ublažili mere ali im to nije pomoglo, Foto: Youtube printscreen/Global News

LOŠA SITUACIJA

DAN NAKON ŠTO SU UKINULI KARANTIN, DESIO SE PAKAO: Ova zemlja je izgleda prerano ukinula mere!

U Indiji je 24. marta uvedena zabrana kretanja i obustavljen je rad svih službi koje nisu od vitalnog značaja za stanovništvo

Objavljeno:

U Indiji je danas registvovan najveći broj zaraženih korona virusom na dnevnom nivou, nakon što je vlada ublažila mere kako bi omogućila nastavak nekih proizvodnih i poljoprivrednih aktivnosti.

Tokom poslednja 24 sata registrovano je 1.553 slučajeva, pa je sada oko 17.000 ukupno zaraženih.

Najmanje 543 osobe su umrle od kovid-19, respiratorne bolesti izazvane korona virusom, a indijski epidemiolozi predvidjaju da vrh epidemije u toj državi možda neće biti dostignut pre juna.

U Indiji je 24. marta uvedena zabrana kretanja i obustavljen je rad svih službi koje nisu od vitalnog značaja za stanovništvo.

Rad u industriji i poljoprivredi danas je dozvoljen, ali samo tamo gde poslodavci mogu da ispune norme socijalne distance i higijene.

Veliki broj radnika u Indiji putuje iz države u državu.

"U slučaju da ti radnici žele da se vrate na svoja radna mesta iz države u kojoj se trenutno nalaze, oni bi bili pregledani, a oni koji nemaju simptome biće prevezeni na svoja radna mesta", navodi se u pismu indijskog ministarstva unutrašnjih poslova državnim vladama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.