TAKMIČARI U VELIKOM BRATU IZAŠLI IZ RIJALITIJA I OSTALI BEZ REČI: Ljudi, ŠTA se ovo desilo napolju?
Veliki brat u Švedskoj, Foto: Printskrin

ŠOKIRALI SE

TAKMIČARI U VELIKOM BRATU IZAŠLI IZ RIJALITIJA I OSTALI BEZ REČI: Ljudi, ŠTA se ovo desilo napolju?

Nije im bilo lako kada su izašli iz rijalitija

Objavljeno: 09:28h

Učesnici Velikog brata širom sveta izlaze iz tog rijalitija te otkrivaju da je koronavirus u potpunosti svima promenio svakodnevicu.

Učesnik švedskog Velikog brata, Daniel Glasman, prošle nedelje je izašao iz rijalitija u kojem je proveo 50 dana, a kada je ulazio u kuću Velikog brata koronavirus je bio tek kineski problem, iako je zabeleženo sve više slučajeva zaraze u Italiji, piše The Guardian.

- Još uvek pokušavam da shvtim šta se događa. To je teško i sada se moram suočiti s činjenicom da se svet promenio.

Ne mogu da ignorišem to što je se događalo poslednjih 50 dana i da očekujem da će svet da izdrži ovu situaciju - kazao je Glasman.

Ovaj 38-godišnji savetnik za komunikacije i radnik noćnog kluba kazao je da je zbog ograničenih informacija podcenio čitavu situaciju, kao i ostali učesnici u rijalitiju.

- Kada smo otišli u izolaciju, nismo znali u kojoj se meri koronavirus proširio svetom, a i Švedska nije imala niti jedan zabeležen slučaj.

Čekali 'zombije'

Zbijali smo šale o situaciji oko korone, zamišljajući hoće li svet izgledati poput zombija iz filmova.

Producenti švedskog šoua odlučili su da slede Nemačku te su učesnicima odlučili da pruže informacije o pandemiji.

- Bio sam tamo 50 dana, imao sam vrlo malo informacija iz spoljnog sveta. Pre nekoliko nedelja počeli su da nas obaveštavaju o situaciji, hteli su da znamo da su oni koje volimo kao i naše oporodice na sigurnom. Hteli su da nas smire - kazao je.

U jednom trenutku su imali pravo da postave pitanje producentu.

- Bila je to rasprava usredsređena na činjenice: zatvaraju se restorani, zabranjuju se masovna okupljanja, nema sportskih događaja, promet je ograničen.

Mi smo verovatno u tom trenutku bili najzdraviji ljudi na planeti jer smo bili izolovani u toj kući - kazao je.

Ipak, pitanja koja su postavljali, priznaje, bila su ograničena.

Kanadski Veliki brat završen je ranije zbog karantina, a nagrada je donirana organizacijama za borbu protiv koronavirusa.

- Veliki brat je odsečen od stvarnog sveta, a to je zastrašujuće jer ne znate šta se spolja događa - kazala je učesnica Hira Deol nakon što su joj producenti objasnili šta se događa.

Ipak, Veliki brat se nastavio u Brazilu, iako su fanovi ovog rijalitija pokrenuli kampanju na internetu kako bi se iz rijalitija izvukli medicinski radnici koji su učesnicii, a u nadi da pomognu u borbi protiv COVID-19.

Nemački i švedski Veliki brat se takođe se i dalje emituje, a Glasman po izlasku nije vraćen u potpunu izolaciju.

- Svi se držimo socijalnog distanciranja, al bio sam i u svom omiljenom restoranu, otišao sam na par pića s prijateljima, a onda sam odlučio da se izolujem Ili smo kao država po ovom pitanju u pravu, ili nismo, zaključuje Glasman.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.