MAJKI TROJE DECE U HITNOJ REKLI DA NIJE PRIORITET: Kasnije su je našli mrtvu OD KORONE (FOTO)
Kejla Vilijams, Foto: printscreen

tuga

MAJKI TROJE DECE U HITNOJ REKLI DA NIJE PRIORITET: Kasnije su je našli mrtvu OD KORONE (FOTO)

Neutešni muž otkrio šta je prethodilo

Objavljeno:

Kejla Vilijams (36) je preminula u svom stanu u Pekamu, južnom delu Londona, samo dan nakon što je njen muž zvao Hitnu pomoć i rekao im da joj je loše.

Njen muž, Fabijan Vilijams je rekao da je njegova supruga i majka troje dece kašljala, imala je visoku temperaturu i jake bolove u stomaku.

Dokumenta u koje su britanski mediji imali uvid potvrđuju da je Kejla bila zaražena korona virusom.

Vilijams je rekao da je zvao Hitnu pomoć zato što njegova supruga nije mogla da diše, povraćala je i imala je jake stomačne bolove.

- Dok sam pričao sa njima njeno stanje se pogoršalo, pa su mi rekli da je spustim na pod u horizontalan položaj - rekao je Vilijams.

Medicinski tehničar koji je stigao na teren im je rekao da je "neće voziti u bolnicu zato što nije prioritet". Njeno stanje se pogoršalo narednog dana, i muž je pronašao njeno beživotno telo u dnevnoj sobi.

- Već je bila mrtva - rekao je Vilijams.

- Stavio sam je na pod, kao što su mi ranije rekli, i pozvao sam ih ponovo. Sada su tražili da joj dam veštačko disanje - rekao je utučeni muž.

Radnici hitne pomoći koji su stigli kasnije su se borili da je ožive, ali uzalud. Policajci koji su takođe izašli na teren odbili su da uđu u stan.

Dokumenta londonske Hitne pomoći pokazuju da je Kejla definitivno bila zaražena korona virusom, kao i da je imala sve simptome te bolesti. Savetovali su joj da ostane kod kuće i pije više tečnosti.

Ova tragedija se desila u svetlu porasta broja preminulih u Velikoj Britaniji, čiji broj danas iznosi 434 ljudi.

Juče su za samo 24 sata registrovane 84 smrti od korona virusa širom zemlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.