PRVA ŽRTVA KORONE U AMERICI: Hitno se saziva konferencija!
Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

SMRTni slučaj

PRVA ŽRTVA KORONE U AMERICI: Hitno se saziva konferencija!

Preminuo muškarac u Americi

Objavljeno:

Jedan muškarac preminuo je u saveznoj američkoj državi Vašington od posledica korona virusa, što je prva zabeležena smrt od posledica tog virusa u SAD, saopštili su zdravstveni zvaničnici.

U saopštenju zvaničnika države Vašington nisu objavljeni detalji o smrti muškarca, ali je najavljeno da će kasnije večeras biti održana konferencija za novinare, prenosi Rojters.

Portparol zdravstvene ustanove EvergrinHelt (EvergreenHealth) Kejs Dal rekao je da je muškarac preminuo u toj bolnici u Kreklandu, ali nije pružio detaljnije informacije, prenosi AP.

Zdravstveni zvaničnici u državi Vašington i okrugu King saopštili su da su identifikovane nove osobe zaražene virusom, "od kojih je jedna preminula".

Oni nisu naveli koliko je novih slučajeva registrovano.

Guverner države Vašington Džej Insli rekao je da je osoba koja je preminula muškarac iz te države.

- Tužan je dan u našoj dr

Bonus video:

žavi zbog saznanja da je u Vašingtonu preminula muška osoba od posledica korona virusa. Naše srce ide porodici preminulog pacijenta. Nastavićemo da se borimo kako se ne bi ponovila slična situacija - rekao je Insli.

- U partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja Vašingtona, Ministarstvom za vanredne situacije države Vašington i lokalnim zdravstvenim partnerima u zajednici, jačamo napore za spremnost i reagovanje. Predan sam da čuvam svoje građane zdravim, bezbednim i informisanim - dodao je guverner Insli.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.