OSETIO SAM DA ME NEŠTO UDARILO U LAKAT: Jeziva ispovest o susretu sa VELIKOM AJKULOM!
ilustracija, Foto: printscreen/youtube

kakav šok

OSETIO SAM DA ME NEŠTO UDARILO U LAKAT: Jeziva ispovest o susretu sa VELIKOM AJKULOM!

Neverovatan potez ga spasio

Objavljeno:

Jedan je surfer iz Aucklanda na Novom Zelandu ispričao kako je uspeo oterati morskog psa koji ga je pokušao napasti. Životinju je oterao udarcem u oko.

Nicka Minoguea je morski pas ugrizao na plaži Pauanui.

'Veslao sam uokolo kad me udario u lakat i ruku. Kad sam shvatio što se događa, njegovi su zubi već bili na prednjem delu daske za surfanje', ispričao je 60-godišnji surfer.

Negde je čuo da morski psi ne vole udarce u oko i u nos.

'Tako sam mu doviknuo neka od***e i udario ga u oko. Promašio sam. Zatim sam povukao ruku i opet mu doviknuo da od***e i opet ga udario u oko. Veliko je to oko... Otplivao je dalje', ispričao je.

Minogue kaže da je bio sam u moru, a blizu obale je bio još jedan nemački surfer koji je čuo kako on viče. Zatim su obojica brzo odveslali prema obali kako bi izašli iz vode.

'Bio je to sivi morski pas s belim stomakom, verojatno velika bela psina. Imao je ogromnu glavu i čeljust. Prvo sam sedio u šoku, a onda ga odlučio udariti. To je bilo jedino što sam mogao', dodaje.

Stručnjaci koji su ga posle pregledali zaključili su po tragovima zubi na surferovoj ruci da se verojatno zaista radilo o velikoj beloj psini. Na ruci ima posekotinu od zubi morskog psa, no spasilo ga je odelo za surfovanje.

'Krv je kapala iz rukava. Srećom, ugriz nije bio dubok. Moglo je biti puno gore...', zaključio je Minogue

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.