SPUSTILA SEDIŠTE U AVIONU, a onda je putnik iza nje poludeo!
Incident u avionu, Foto: Printscreen

incident

SPUSTILA SEDIŠTE U AVIONU, a onda je putnik iza nje poludeo!

Reagovala i stjuardesa

Objavljeno:

Žena na letu American Airlinesa je na društvenim mrežama objavila video kako bi osramotila putnika, koji je sedeo iza nje, za kojeg je napisala da je neprestano udarao šakom u njeno sedište nakon što je spustila naslon.

Incident je počeo tako što je Wendi Williams prvo spustila naslon sedišta prema putniku iza sebe, a on ju je zamolio da se uspravi, jer je upravo ručao. Ona se uspravila, a kada je putnik završio s obrokom, ona ga je opet spustila.

- U tom trenutku je počeo da gura naslon od sebe i neprestano da ga lupa šakom. Počela sam da ga snimam i pozvala sam stjuardesu - napisala je na Twitteru.

Putnik je sve žešće počeo da udara u naslon, a Williams je napisala da ga je devet puta udario vrlo snažno.

- Evo velikog seronje! Bio je ljut jer sam spustila sedište i udario je oko 9 puta - jako, a tad sam počela da snimam pa je se počeo ponašati ovako - napisala je u opisu videa.

Stjuardesa nije imala 'sluha' za njenu pritužbu i stala je na stranu putnika koji je sedeo iza nje, i rekla da je njemu iza tesno.

Potom je ona rekla da je boli vrat i leđa.

Njen video je izazvao podeljene reakcije na društvenim mrežama. Jedni su kritikovali putnika što se tako ponašao, a drugi su kritkovali nju i okrivili je da je previše nagnula naslon i da se to naprosto ne radi.

American Airlines joj se izvinio, ali Williamsova nije zadovoljna izvinjenjem jer su trebali da kazne stjuardesu zbog neprimerenog reagovanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata. hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.