SVI AMERIKANCI SU RASISTI! Trampov protivkandidat Berni Senders ima SNAŽNU PORUKU za svoj narod! (VIDEO)
Svi Amerikanci su rasisti, Foto: printscreen/twitter

sad U PROBLEMU

SVI AMERIKANCI SU RASISTI! Trampov protivkandidat Berni Senders ima SNAŽNU PORUKU za svoj narod! (VIDEO)

Postavlja se pitanje koliko će govor u kome celu populaciju svoje zemlje naziva rasistima imati koristi, a koliko štete u njegovoj borbi protiv Donalda Trampa

Objavljeno:

Demokratski kandidat za predsednika SAD-a, Berni Senders, sinoć se obratio javnosti sa debate u Nju Hempširu. Imao je snažnu poruku za Amerikance i ukazao na ono što on smatra najvećim problemima njihovog društva.

Naime, on je rekao kako su svi Amerikanci rasisti. Kazao je kako ne postoji grana društva i privrede u Americi u kojoj nema rasizma, od zdravstva preko sudstva do obrazovanja.

Poručio je kako je neophodno da se više novca ulaže u mlade ljude i njihovo obrazovanje i zapošljavanje, a manje u zatvore i ostale kaznene ustanove. Posebno se osvrnuo i na povezanost između droge i rasizma, rekavši da se u najvećoj meri sa nedozvoljenim supstancama, ponekad nepravedno, povezuju Afroamerikanci i Latinoamerikanci.

Postavlja se pitanje koliko će govor u kome celu populaciju svoje zemlje naziva rasistima imati koristi, a koliko štete u njegovoj borbi protiv Donalda Trampa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.