OVA DOKTORKA SE BORI PROTIV KORONAVIRUSA: Lice joj je PRESLATKO, ali sa njenim TELOM NEŠTO NIJE U REDU! (FOTO)
Mlada Kineskinja neobičnog izgleda, Foto: Instagram

ŠOK

OVA DOKTORKA SE BORI PROTIV KORONAVIRUSA: Lice joj je PRESLATKO, ali sa njenim TELOM NEŠTO NIJE U REDU! (FOTO)

Na Instagramu je prati više od 350 hiljada ljudi, a ta brojka se iz dana u dan povećava....

Objavljeno:

Ovih dana u fokusu svetske javnosti je širenje koronavirusa, a Kinezi su očekivano i najglasniji kada je o ovome reč, s obzirom da je odatle i potekao. No, neki su rešili da iskoriste virus kako bi došli do 5 minuta slave ili povećali postojeću!

Tako tamošnji mediji pišu o mladoj Kineskinji neobičnog izgleda koja radi kao doktor, a obećava da će se boriti protiv koronavirusa, sve dok ne prestane da se širi.

"Dajemo najbolje od sebe u prevenciji i lečenju. Doktori su prva linija odbrane. Trudim se iz petnih žila da pomognem u stopiranju epidemije", napisala je doktorka Juan Herong na svom Instagram nalogu uz selfi fotografiju na kojoj svoje lepo lice krije zaštitnom maskom.

foto: Instagram

Ona se pored medicine bavi i društvenim mrežama i fitnesom, a zbog specifičnog izgleda važi za svojevrsnu Internet senzaciju.

Na Instagramu je prati više od 350 hiljada ljudi, a ta brojka se iz dana u dan povećava, a ako bacite pogled na njene fotografije biće vam i jasno otkud popularnost.

Naime, ova lekarka ima veoma čudnu fizionomiju - mladoliko, slatko lice, a telo bodibilderke, s obzirom da je intezivno posvećena treninzima i vežbanju.

Ona neretko objavljuje fotografije iz teretane ili u tesnim kompletima za vežbanje i kupaćim kostimima, a sve kako bi pokazala ogromne, iscrtane mišiće.

foto: Instagram

Ženski bodiblideri više nisu neuobičajena pojava, ali toliki kontrast između lica i tela kao što je slučaj kod Juan je zaista redak. Ona često dobija komentare na račun toga na društvenim mrežama, i dok je jedni obožavaju i hvale, drugi smatraju da je otišla predaleko.

(Espreso.co.rs/Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.