5 najvećih političkih seks skandala: Od konkubina do seksa sa prasetom (FOTO)

bili nevaljali

5 najvećih političkih seks skandala: Od konkubina do seksa sa prasetom (FOTO)

Ima i onih koji srećom nisu živeli u eri brzih tehnologija, inače bi ih mediji razapeli
Objavljeno: 16:45h

U eri brzih tehnoligija i interneta informacije putuju brzinom svetlosti. Situacija je mnogo gora ukoliko ste poznata ličnost, jer svaki vaš korak mediji budno prate. Da ne pričamo o tome da ako ste uticajni političar morate da pazite na sve. Svi sanjaju Ameriku, a Ameri ovu zemlju: Za to postoje 4 jednostavna razloga (FOTO) Ipak, uvek sve ispliva na videlo pre ili kasnije, koliko god se oni trudili da sakriju svoju prošlost ili burnu sadašnjost. Njihovi seks skandali stoje na listama najpoznatijih na svetu, a nekima više nije dozvoljeno da se bave javnim funkcijama. Neki imaju burnu prošlost, a neki su se silno zabavljali u sadšnjosti i to ih je koštalo porodice i braka. Ima i onih koji srećom nisu živeli u eri brzih tehnologija inače bi ih mediji razapeli. 1. Dejvid Kameron i prase Da dobro ste čuli! Britanski premijer Dejvid Kameron je navodno stavio svoj penis u usta mrtvog praseta. U autobiografiji "Zovite me Dejv" koju su pisali lord Aškroft i politički novinar Elizabet Oukšot, navodi se da je to bio proces inicijacije Kamerona u elitno Pirs Gejvston društvo na Oksfordu.

Izvor koji je ispričao ovu informaciju tvrdi da su on i premijer u isto vreme studirali. Da li je ovo istina ili ne, to više nije bitno, jer ova vest je postala planetarna brzinom svetlosti, a naslovi, meme i gifovi su svuda objavljeni. Ovo će ga pratiti dok je živ! 2. Tomas Džeferson i konkubina Jedan osnivača i otac SAD, koji je napisao Deklaraciju nezavisnosti, imao je dosta buran život. Džejms Kalender koji je bio u njegovoj kancelariji tvrdi da je Tomas držao kao roba i konkubinu, devojku po imenu Sali.
Wikipedia
Čak prema nekim navodima on ima i nekoliko dece sa njom. Srećom on nije živeo u eri interneta i brzih tehnologija, pa nije stigao na sve naslovne strane. 3. Silvio Berluskoni Ako neko zaslužuje da se nađe na ovoj listi to je sigurno ovaj čovek. O njegovom seks skandalu se pričalo mesecima, a žena je veoma brzo podnela zahtev za razvod. Silvio je tri puta biran za premijera Italije, a transkripti i snimci su otkrili razgovore sa nekoliko kolgerli, a jedna je čak potvrdila da joj je obećavao mesto u Evropskom parlamentu.
On je šmekerski odgovorio na optužbe - samo se nasmejao, kao da je poručio pa ipak nije svetac. Berluskoni je 2013. godine osuđen na 7 godina zatvora za plaćanje seks usluga maloletnicama i zabranjeno mu je da bude na jvnim funkcijama. 4. Bil Klinton i Monika Levinski Ovo je verovatno jedan od najpoznatijih seks skandala koji je potresao svet. Klinton je bio poznat po svojoj ljubavi prema lepšem polu, a ovaj skandal ga je koštao političke karijere i novog predsedničkog mandata. Svima je poznata i čuvena fotografija Monikine umazane plave haljine.
AP
Mediji su ovu vest dugo pratili, a on je tek godinama kasnije uspeo da se "opere" od svoje afere. 5. Toni Bler i Vendi Deng Ona je bila supruga svetskog maganata Ruperta Murdoka, a priča se kako su se ona i Toni sastajali u njegovoj kući u Kaliforniji. Čak je prema nekim navodima slala poruke u kojima hvali Tonijev izgled, njegove noge i guze.
Reuters
On je u vreme skandala odbacio sve optužbe, ali i dalje se priča da je ova afera zaslužna za njegov razvod. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.